2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم شما باید اول خودت رو بشناسی خدا و جهان خلقت رو بشناسی هدف آفرینش چی بوده 

خواهرانه میگم باید انسان شناسی دکتر محمد شجاعی رو دانلو  کن یا می خوای شماره بده تو گروه انسان شناسی عضوت کنم روزی ۱۵ دقیقه گوش کن تا به یقین برسی 

نماز بهترین کار ها نزد خداس تو اذان میگه بشتاب برای بهترین کار که نماز است صدات میکنه چطور تو دوس داری خدارو صدا زدی کمکت کنه خداهم تو رو صدا میکنه موقع نماز زود بلن شو وبخونش همیشه بعد اذان بخون بعدش دیگه درس میشی

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
یک نمازخون متاهل اینجا هست ؟

من

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
بله من  

عزیزم عذرمیخوام اینو میپرسم من اکثرا هر روز رابطه دارم موهامم بلند هست وحتما باید بعد ازحمام سشوار بزنم وگرنه سردرد میگیرم چطوری غسل کنم شما مشکلی برای غسل کردن نداری یعنی راهی برای من سراغ نداری؟خیلی دلم میخواد نمازمو درست بخونم ولی اکثرا نمیشه چون نمیتونم هر روز برم حمام واذیت میشم

عزیزم عذرمیخوام اینو میپرسم من اکثرا هر روز رابطه دارم موهامم بلند هست وحتما باید بعد ازحمام سشوار ب ...

عزیزم باید غسل کنی دیگه وقتی اب هست راه دیگه ای نیست باید غسل کرد .....

غسل کن بعدش موهاتو کامل خشک کن با سشوار 

عزیزم عذرمیخوام اینو میپرسم من اکثرا هر روز رابطه دارم موهامم بلند هست وحتما باید بعد ازحمام سشوار ب ...

غسل کن سخت نگیر بعد رابطه زود برو غسل کن اگه بگی فردا میکنم اشتباهه همون موقع بکن سشوارم به ریشه موهات بکش که سردرد نگیری وبخواب ان شاءالله که موفق باشی تنبلی نکن 

همیشه وضو داشته باش......تا صدای اذان شنیدی دیگه تنبلی نمی کنی و زود می خونی....اول از نماز مثلاً ظهر و عصر شروع کن....‌‌‌‌‌‌‌‌خودتو موظف کن هر طور شده بخونی.....بعد مغرب بعد صبح.....تو می دونی باید بخونی.....مغزت تنبلی می کنه.....نباید به اون اجازه بدی..‌‌ ‌.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️