2777
2789

دقیقا همون آیه قرآن میشه که خدا میگه چه بسا چیزی را براي خود خیر میپندارید ولی براي شما شر است و چه بسا چیزی را شر میپندارید درحالیکه خیر شما در آن است 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حدس میزنم معنیش این باشه که چون خدا محدود به زمان و مکان و.... نیست بهتر از ما خبر داره که چجوری چه چیزی بهتر پیش خواهد رفت توی جهان نه فقط زندگی شما بنابراین براساس دانش گسترده و بی نهایتی که داره جوری رقم میزنه یا دعاتونو نمیشنوه که اون اتفاق بهتره بیفته حتی اگر شما فکر کنین بده

مثل اثر پروانه ای میمونه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

مثلا دیدی میخوای یه روسری بخری

ولی نمیشه حالا به هر دلیلی بعد ناراحتی که اون جور نشده

بعد چند مغازه اون ور تر همونو با قیمت کمتری میخری

مت به این میگم حکمت خدا درسته وقتی نتونستم اولی رو بخرم ناراحت بودم ولی خدا یه دونه بهترشو سر راهم قرار داد 

نمیدونم متوجه شدی یا ن 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
این تفسیر حمکت خداست ؟ 

اره دیگه گاهی حکمت خدا چیزی رو در نظر داره برات که خودت نمیدونی برات خیره و یا برعکس 

عسی آن تکرهوا  شیئا و هو خیر لکم 

عسی آن تحبوا شیئا و هو شر لکم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکی همیشه واسه یه خانم تنها وبی کس دعامیکرد:ومیگفت الهی قسمتت باحکمت خدایت‌ یکی باشد...

حکمت خدا.یعنی ایمان به قضاوقدرالهی که گاهئ یک اتفاق کوچک میتواند تورا ازحادثه ای خطرناک محفوظ کند..شایدتودرآن لحظه ناراحت بشی امابعدامتوجه خواهیدشد که این اتفاق کوچک بود که باعث شدشما ازیک سانحه خطرناک رهایی یابی..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

مثلا دیدی میخوای یه روسری بخری ولی نمیشه حالا به هر دلیلی بعد ناراحتی که اون جور نشده بعد چند مغاز ...

بله متوجه شدم ولی مثال ساده بود 

توی مسایل بزرگ زندگی خیلی برام قابل فهم نیست 

مثلا نمی فهمم چرا باید عامل محدود کننده ای در کل زندکی ادم وجود داشته باشه 

دیروز زنی برای من صحبت کرد که شوهر بدی داره که حتی نمیراره موقع خواب روسری شو دربیارع 

اون خانم بسیااار استرس داشت در حدی که لکنت زبان پیدا کرده بود  و کیسه بزرگی قرص داشت 

ازش خواستم بشینه و ارام باشه و من گوش کنم حرفهاشو  لکنت زبان برطرف شد موقع حرف زدن با من

گفت اگر طبیعت میرفتم و لاک میزدم و لباس رنگی میپوشیدم و ... خیلی خوب بودم 

ولی محدودم کرده و چندین بار هم قهر رفتم 

و دخترمو بخاطر این شرایط زود شوهر دادم که اونم شرایط خوبی نداره و دخترش همیشه میگه که باعث بدبختیش این فرد هست

خوب حکمت وجود این ادم توی زندگی این خانم چیه ؟ 

چرا خدا نجاتش نمیده ؟ 

بعضی اوقات که یه چیزی شدنی نیست انگار هرچقد تلاش میکنی و بعدها میفهمی چه بهتر که نشد میگن حکمت خدا بوده.یعنی خدا حکیمه و اون صلاحمونو میدونه.البته که خیلیا بی ارادگی و تنبلیشونو میندازن گردن همین حکمت خدا.

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
بله متوجه شدم ولی مثال ساده بود   توی مسایل بزرگ زندگی خیلی برام قابل فهم نیست  &nb ...

بدون تلاش چه انتظاری داره؟ 

ایا تا به الان کاری کرده؟ 

مطمعنا رفتار این اقا ازار تلقی میشه

ایشون اصلا بچه اوردنشون هم اشتباه خودشون بوده 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)