2777
2789
عنوان

حکمت خدا یعنی چه ؟؟؟ 🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله متوجه شدم ولی مثال ساده بود   توی مسایل بزرگ زندگی خیلی برام قابل فهم نیست  &nb ...

چرا باید این خانوم منتظر بشینه خدا نجاتش بده.خدا به انسان قدرت تفکر و اختیار داده چرا ازین نعمتها استفاده نمی کنه.خدا کنه از تو حرکت از من برکت این خانم قدمی در راستای نجاتش برداره بعد از خدا انتظار کمک داشته باشه.ما در این دنیا چیزی هم داریم بنام ازمایشات که باید توجه کنیم تصمیمات ما در قبال مشکلات و مسائل زندگیمون چقدر روی روند زندگیمون تاثیر داره و خیلی از مشکلاتمون عواقب تصمیمات خام و ناپخته خودمونه.حکمت خدا رو نمیشه به همه مشکلات و مسائلمون تعمیم داد

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
نه فکر کنم از ریشه حکیم به معنایی دانا بودن هست دوست گرامی نه اینکه حکم و دستور 

آره خودم هم دقیق نمی دونستم😂😅ولی زیاد شنیدم واسه همین فکر کردم میشه حکم خدا ولی درستش میشه صلاح خواستن خدا واسه انسان 

با اینکه داستانه منو بد نوشتی ولی تو،هنوز همون خدای خوبه منی🥲
بدون تلاش چه انتظاری داره؟  ایا تا به الان کاری کرده؟  مطمعنا رفتار این اقا ازار تلقی می ...

عزیزم از کجا میدونی تلاش نکرده.... یا شاید میخواد تلاش کنه ولی "نمیدونه" باید چی کار کنه....

راستی عزیزم با کمال احترام، با جمله ی آخرت موافق نیستم؛ بچه ی این خانم چندین سال پیش به دنیا اومده و شاید اون زمان این خانم به اندازه ی الان حالش بد نبوده؛ یا شاید اون زمان امید داشته که شوهرش بهتر بشه و یا هر چیز دیگه ای....

💚

هدف از ب دنیا اومدن ما رشد و پیشرفت روح هست 

هر اتفاقی ک میوفته در راستای پیشرفت روح هست 

ممکنه اون اتفاق، اتفاق خوشایندی نباشه 

یه مثال میزنم

یه بچه وقتی دندونش لق میشه باید بکنه

دندون کندن با درد و خونریزی و ترس همراهه ولی برای رشد مجبوره تحمل کنه و دندون بکنه 

این یه مثال کوچیکه 

بله متوجه شدم ولی مثال ساده بود   توی مسایل بزرگ زندگی خیلی برام قابل فهم نیست  &nb ...

خودش باید خودشو نجات بده

خودش باید یا طلاق بگیره، یا با مشاوره و اینا شوهرش رو تغییر بده 

خدا ک نمیاد یه شبه بدون هیچ تلاش و حرکتی شوهرش رو 180 درجه تغییر بده

حکمت اینکه چرا زندگیش اینطوریه فقط خدا میدونه 

ولی شاید حکمتش این باشه ک این زن نباید زیر بار حرف زور بره باید تلاش کنه و یاد بگیره حقش بگیره 

خودش باید خودشو نجات بده خودش باید یا طلاق بگیره، یا با مشاوره و اینا شوهرش رو تغییر بده  خدا ...

اوکی  اینو اگر بگیم انتخاب خودش بوده 

در مواردی که واقع جایی که نه به انتخاب خودت بلکه بدون انتخاب خودت توی شرایطی باشی که ظلم ببینی حکمت خدا این وسط چیه ؟ 

من بیشتر اوقات وقتی یه سوالی از خدا دارم، عین روش استخاره کردن قرآنو باز میکنم تا ببینم خدا چه پاسخی برای سوالم داره، و اگه مفهوم صفحه ای که برام اومده واضح نبود یا میرم تفسیرشو از تو گوگل می خونم یا دوباره همین کارو تکرار می کنم تا بالاخره ان شاء الله به جوابم برسم....... به خاطر همین در ارتباط با سوالی که راجب به اون خانم بود قرآنو باز کردم و صفحه 186 اومد.... نظر شخصیه خودم اینه که جوابتون میتونه آیه 70 این صفحه باشه.

ولی هر چی که هست، میدونم که نباید توکلشو به خدا از دست بده و از رحمتش نا امید بشه....

اوکی  اینو اگر بگیم انتخاب خودش بوده   در مواردی که واقع جایی که نه به انتخاب خو ...

سخته تایپ کنم کاش میشد وویس بدم

من یه ویژگی بد دارم و اون ویژگی اینه که زیر بار ظلم میرم. 

گفتم هدف ما پیشرفته 

من توی زندگی قطعا تو مسیری قرار میگیرم که این خصلت بدم رو رفع کنم. ممکنه یه همسر زورگو، یه کارفرمای زورگو، والدین زورگو   داشته باشم

این خانم اگر ازدواج هم. نمیکرد، تو زندگیش تو شرایطی قرار میگرفت که  یاد بگیره از حق خودش دفاع کنه،. نترسه، زیر بار زور نره

قطعا این خانم ک تا این حد زیر بار زور رفته قبلا هم تو همین شرایط از طرف دیگران بوده (دوست، فامیل،....) و توی این سالها نتونسته خودش رو تغییر بده 

میگن  تا از چیزی درس نگیری اون موضوع انقدر تکرار میشه ک درس بگیری

اگر امروز همسر این خانم فوت کنه باز کسی میاد تو زندگیش ک به طریقی بهش ظلم کنه 

تنها راه نجاتش اینه ک امروز حرف بزنه، از خودش دفاع کنه 

این میشه پیشرفت شخصیت و روح 

و همین موضوع حکمت اینه ک همسر زورگو داره

اوکی  اینو اگر بگیم انتخاب خودش بوده   در مواردی که واقع جایی که نه به انتخاب خو ...

بهت پیشنهاد میدم کتاب سفر روح تز دکتر مایکل نیوتن بخونی 

خیلی از مسائل برات روشن میشه 

میتونی  از کانال های تلگرامی هم دانلود کنی رایگان