2777
2789

تو جنگل بودن یسری بهشون حمله کردن شبیه سرخ پوست بودن. ی دختر نقش اول داشت فک کنم قسمت ۶بود یچیزیو فوت میکردن طرف زخمی میشد اگه میدونید اسمشو بگید دانلود کنم لطفا😁 خیلی بد توضیح دادم ولی ده دیقه شو دیدم فک کنم برا۲۰۱۶بودفیلمش 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

همینو گوگل کن 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدفعه از لای درختا میومدن بیرون 😂

اره این فیلمهای چندسال اخیر ترسناک نیستن یعنی دیگه همه چیز تکراری و کلیشه ای شده مجبورن با همین سکانهای یهویی فیلم رو هیجان بدن و ترسناکش کنن وگرنه فیلمهای جدید رو که میبینم افتضاحن یعنی هیچ چیز جدیدی ندارن که بیننده لذت ببره یه خورده بترسه یا به هیجان بیان.

موضوع  درست و حسابی ندارن محتوا که هیچی کلا فقط فیلمهای ترسناک الان شده تیکه تیکه کردن و مثله کردن دست و پا قطع کن سر بریدن دل و روده بیرون ریختن همین.

با مضمون جن هم که از مادر فیلمهای ترسناک با محوریت جن و شیطان و جن زدگی از جنگیر تقلید میکنن بابا ۵۰ساله دیگه تقلید نکنید یه چیزی از خودتون جدید ارایه بدین وگرنه روهوا معلق شدن، جن زدگی، استفراغ کردن، چشمشون سفید شدن، اجسام اطرافشون معلق شدن، صداهای عجیب و غریب دراوردن، پتو رو از رو طرف کشیدن.

اینا رو مردم دارن ۵۰ساله میبینن دیگه

یدفعه از لای درختا میومدن بیرون 😂

اگه فیلم ترسناک خواستی بهت معرفی کنم اینم تاپیک منه من این فیلمهارو دیدم و معرفی کردم

از قدیم تا جدید سوالی هم داشتی ازم بپرس عزیزم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D

اره این فیلمهای چندسال اخیر ترسناک نیستن یعنی دیگه همه چیز تکراری و کلیشه ای شده مجبورن با همین سکان ...

والا دقیقا همینا هستن ولی واسه گذراندن اوقاته چه کنیم☹️

اگه فیلم ترسناک خواستی بهت معرفی کنم اینم تاپیک منه من این فیلمهارو دیدم و معرفی کردم از قدیم تا جد ...

باشه اومدم دمت گرم

والا دقیقا همینا هستن ولی واسه گذراندن اوقاته چه کنیم☹️

قدیمیا بیشتر ارزش دیدن دارن خیلی بیشتر از فیلمهای بی محتوای جدید

غبرستان حیوانات خانگی رو دیدی؟

آسمانهای تاریک

شهری با غروب ترسناک

بگذار وارد شوم

مزرعه

هاسک

پیش از آنکه بیدار شوم

اینا فکر کنم جدیدا قشنگن ارزش دیدن دارن

قدیمیا بیشتر ارزش دیدن دارن خیلی بیشتر از فیلمهای بی محتوای جدید غبرستان حیوانات خانگی رو دیدی؟ ...

جن واینا نیس؟😁ازاون سبک میترسم