2777
2789
عنوان

وقتی آدرس دادنتون لنگ بزنه😑🤣

264 بازدید | 22 پست

ب من گف آدرس کافه بدم

منم گفتم هی جا رو نمیشناسم تا حالا کافه نرفتم😑

ولی من چرا حتی اسم ی کافه رو هم نمیدونم چ برسه ب آدرسش😐

الان من از کجا پیدا کنم بفهمم خوبه تا حالا ک نرفتم😑😂

از دوستامم بپرسم شاخ در نیارن ک چ خبر شده این داره آدرس کافه میپرسه حالا چیکار کنم😐

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

من خودم ی ناشی در ادرسم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شت می تو

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا ما ترکا تو ادرس دادن معروفیم 😂😂

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
هب حالا چیکار کنم😕

برن تو گوگل کافع های شهرتونو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای گفتی👌🏻😂

تو هم ترکی؟ 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
برن تو گوگل کافع های شهرتونو

رفتم نگا کردم ولی تا حالا ک نرفتم نمیدونم جای خوبیه یا ن 

ب محل مورد نظر نزدیکه یا ن

واقعا هنگممم😕😐

وای ما یه بار رفتیم تبریز از هزار تا ادم پرسیدیم یکیش درست نگفت

آره برا منم پیش اومده اکثرا آدرس درست نمیدن

از قید اکثر استفاده کردم نگفتم همه هااا ی وق سوء تفاهم نشه😐

قشنگیدی🤣🤣

😂😂 اله ادرس ورخ طرف اوین ایتیرر 

من یه جایی صدبار رفتم اون دفع گم شدم 😐🚶🏻‍♀️

خداروشکر آخرین بار که آدرس دادم بنده خدا تو بیابون اول شهر پیدا شد

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍