2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

2490 بازدید | 29 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

من امروز جواب ازمایش غربالگریمو گرفتم

ریسک سندروم دان داشت ۱=۲۲۵

دکتر رفتم گفت باید امنیو سنتز انجام بدم

وقت داده برای دوهفته دیگ

شیافم داده استفاده کنم

کسی تجربه داره؟ سخته اسونع؟ بعد یک ماه دیگ مشکلی نداره؟ میشه راحت کارارو کرد؟ رابطه جنسی چطور؟ 

دکترت چقد سخت گیره!! ۲۲۵ آمنیوسنتز نداره.سلفری کافیه..😳 سالمه بچت نگران نباش

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

سلفری ک میدادی امن تر بود..اما میگن تا یک هفته استراحت مطلق.مایعات زیاد.رابطه هم حالا یه هفته نباشه چی میشه! والا من ۸ ماهه  رابطه ندارم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلفری ک میدادی امن تر بود..اما میگن تا یک هفته استراحت مطلق.مایعات زیاد.رابطه هم حالا یه هفته نباشه ...

منم فکرم همین بود ولی دکتر گفت ۱۰۰در۱۰۰ نیست شوهرمم گفت نه همون امنیوسنتز. 😞

من انجام دادم، تا بیست و چهار ساعت نشتی کیسه آب داشتم، استراحت کرذم خداراشکر مشکلی نبود، بعدش هم که عادی

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍