2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من انجام دادم اصلا استراحت هم نکردم رابطه هم داشتم هیچ فرقی برام نداشت، مایعات هم زیاد مصرف نک ...

چقد خوب.ریسکتون یک در چند بود؟ دکترتون کی بود؟ کدوم شهری؟

شما ریسکت چقد بود؟ چندوقت استراحت کردید؟

من غریالگریم خوب بود، سونو مشکل داشت، بچم آمفلوسل بود، بچه های اینطوری امکان داره مشکل کروموزومی داشته باشن، که خداراشکر خوب بود و بچم تو سه روزگی عمل شد، الانم خوبه خداراشکر

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

یک هفته استراحت کردم، ولی نه اینکه دائم دراز کش باشم ها، فقط کار سنگین نمیکردم، ولی هر چی تکون نخوری بهتره

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

یه چیزی هم بگم اکثرا جوابش خوب میشه، فقط جای خوب برو حتما، دو ماه پیش برا یکی از اطرافیانم اتفاق بدی سر این افتاد که نمیخوام خیلی باز کنم استرس نگیری، فقط گفتم که حتما پیش پزشک ماهر بری

منم فکرم همین بود ولی دکتر گفت ۱۰۰در۱۰۰ نیست شوهرمم گفت نه همون امنیوسنتز. 😞

اها نگران نباش سالمه.اینا همه کلکه واسه پول.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من ریسکم 1به 156 بود سل فری دادم آمینو ریسک سقط داره جواب سل فری هم دیروز بردم دکترم خدا رو شکر عالی اون دکترت احتمالا خودش  یه چیزی تو جیب خودش می خواد بره از آمینو که ترسونده بری  حتما آمینو کنی وگرنه سل فری هم جوابش 99درصد درست فرقی با آمینو نداره ولی ریسک سقط نداره بازم نظر خودت و همسرت مهم هرجور صلاح می دونید ان شالله که خیره

خدایا شکرت
والا دکتر گفت یک درصر ممکنه .شوهرمم حساسه گفت حتما انجام بدیم

سلام عزیزم، ببخشید شما آزمایش امینوسنتز رو انجام دادی؟ نتیجه چی بود؟ کجا رفتین؟ هزینه اش چقدر شد؟ لطفاً جواب منو بدید خیلی ممنونم ازتون