2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم تلق باشن

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

طلق 

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!
نمی دونم این چیه ولی خب رو تلق های رنگی میشه این کارارو کرد

طلقای رنگی خوب نمیشه. بعد نمی‌ترسم بچه ها تو کلاس دست به دست بدن زود خراب بشه. اینا مثل اینکه محکمن

طلقای رنگی خوب نمیشه. بعد نمی‌ترسم بچه ها تو کلاس دست به دست بدن زود خراب بشه. اینا مثل اینکه محکمن

خودتون معلمید ؟ میتونی مثلا زیر تلقه مقوا باشه بعد از بالا با چسب نواری بچسبونید یادمه خیلی ما تو مدرسه درست میکردیم یا از این تلق های محکم که موقعی کتاب رو سیمی میکنن میزارن رو جلد 

خودتون معلمید ؟ میتونی مثلا زیر تلقه مقوا باشه بعد از بالا با چسب نواری بچسبونید یادمه خیلی ما تو مد ...

اره امسال میرم درس بگم. خیلی استرس دارم کلی طرح درس خواندم الان شروع کردم کاردستی برا اموزششون درست میکنم

اره امسال میرم درس بگم. خیلی استرس دارم کلی طرح درس خواندم الان شروع کردم کاردستی برا اموزششون درست ...

خیلی هم عالی انشالله همیشه موفق باشی و یکی از بهترین معلم ها بشی نگران نباش همین که داری تلاشت رو برای بچه‌های میکنی عالیه میتونی از نی هم برای دسته ها استفاده کنی به نظرم یا اگه تلق رو روی مقوا ها بچسبونی و مقوا هاهم با شکل های مختلف مثلا میوه ها دربیاری قشنگ میشه یا شکل های هندسی