2777
2789
عنوان

چندین سال منتظر موندن واسه عشق...

655 بازدید | 17 پست

آدمایی رو دیدین که شکست عشقی بخورن حالا یا به هر دلیلی بهم نرسن...بعد دیگه هیچ وقت ازدواج نکنن و تا ابد چشم به راه اون یه نفر بمونن.

راستش من هر کی دیدم مخصوصا مرد بوده باشه میگه مثلا من بعد این دیگه زن نمیگیرم ولی معمولا چند سال بعدش میره با یکی دیگه ازدواج می کنه.

البته من چند نفر هم میشناسم که حدود ۴۰ سالشونه و به خاطر یه همچین تجربه ای دیگه ازدواج نکردن و هنوز به فکر نفر قبلی هستن

دیدم 

آقا 

اما پشیمونه میگه ارزششو نداشت که بخاطرش بهترین سالهای عمرمو هدر بدم و توی این سن بدون زن و بچه باشم 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دایی مامانم بخاطر یه دختره معتاد شد الان چندین ساله خونه نشین شده،دختره هم فامیلمونه ازدواج کرده بچه داره.......

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نمیدونم پیشمون میشن به نظرت؟

آره خب، ولی بنظرم باید یه زمانی بگذره که با اون مساله طرف کنار بیاد، که دیگه باورش شه همه چیز تموم شده و منتظر نمونه 

باید کاملا از نظر روحی در سلامت باشه و بعد وارد یه جریان جدید شه، چون در غیر این صورت صد در صد هردو طرف ضربه روحی میخورن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
خب این الان چرا ازدواج نمی کنن😐😐 الان که دیگه کسی نمی تونه جلوشون بگیره 

واقعا برای منم سواله.البته خجالت میکشم بپرسم.همین ها رو هم خودش گفته.

دو تامذهب متفاوتن و شوهر خالم با این قضیه خیلی مشکل داره و کلا قضیه شده لج و لجبازی.