دوستان داداشم دوماهه ازدواج کرده چند روز دیگه تولد خانمشه
امروز بهم زنگ زده میگه چی بگیرم براش
یه راهنمایی کنید چی بگیره براش که هم شیک باشه هم قیمتش مناسب باشه
حدود ۵۰۰ . ۶۰۰ تومن
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یاد اولین تولد خودم بعد ازدواجم افتادم که با جنگ و دعوا گذشت😑هعی روزگار💔
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
داییم اولیت تولد زنداییم براش انگشتر خرید و یه شاخ گل رز ابی
طلا گرونه آخه😥
یاد اولین تولد خودم بعد ازدواجم افتادم که با جنگ و دعوا گذشت😑هعی روزگار💔
عزیزززرم😔