2777
2789

بله همین دیروز یه خانوم تو سایت

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

انشاالله ماه بعد نشد ماه بعدش دنیا به اخرنرسیده بالاخره میشی ولی با اینهمه استرس 

من ده سال نداشتم 

اینهمه منتظر چی بگن پس

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا ۵ماه اقدام داری دیوونه میشی؟ 🙄

نکن با خودت این کارو

اگه زیر ۳۵ سالی ، حتی تا یک سال هم طبیعیه که باردار نشی

من بیشتر از ۵سال ناباروری داشتم تازه میگم چیزی نبود چون انقدر اینجا خانومایی دیدم بالای ده ساله که دنبال بچه هستن 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چند روز بعد 

فکر کنم ۱ یا ۲ 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
انشاالله ماه بعد نشد ماه بعدش دنیا به اخرنرسیده بالاخره میشی ولی با اینهمه استرس  من ده سال ند ...

ببین اسنرس ندارم اخه سابقه عقب زدن ندارم اصلا میترسم مشکلی باشه

ببین ی چیزی بهت میگم خوب بهش فکر کنم تو هنوز اول راهی معلوم نیست باردار بشی شاید این ماه شاید ماه بعد شاید سال بعد شاید چند سال بعد پس خودتو عذاب نده اشتباهی که من انجام دادم دوساله کارم شده گریه و زاری رسماً افسرده شدم دائم دارم گریه میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم 

لا إله إلّا اللّه
۲۵سالمه تنهایی دیوونه شدم دک

لازم نیس انقد بزرگش کنی برا خودت چون فقط باعث استرست میشه استرس هم مانع بارداریه

نشد فدای سرت ، ماه بعد

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....