2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست
هرجورم تربیت کنی بچه عصا دست نمیشه مطمفن باش خیلیها دیدم حتی سری به پدر مادرشون نزدن الان تاپیکارو ب ...

با احترام نمیتونم قبول کنم،به چشم عصای دست هم نمیبینم...این دستور کتاب مقدس ماست...

من هم عروس هستم

هو شوهرم دوماد هست

هم از پدرومادرم و هم از پدرشوهرو مادرشوهرم مثل دسته گل مراقبت میکنیم و تا پای جان درخدمتشون هستیم

همونطور خیلیها سری به پدرو مادر نمیزنن،خیلیها هم هستن که جونشون رو میدن

اینه که میگم واقعا بسته به نوع تربیت خانوادگی داره 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدر سرگرم زندگی خودش بشه اگه درست تربیت شده باشه،پدرومادرشو که یه عمر براش زحمت کشیدن فراموش نمی ...

مادربزرگ همسرم ، نه تا بچه داره . هییییچکدوم از بچه هاش بهش سر نمیزنن

هر وقت مادره به بچه هاش زنگ بزنه ، یا گوشیو جواب نمیدن ، یا باهاش دعوا میکنن

اینم از عاقبت بچه بزرگ کردن   

اسی من کاری به پیری و تنهایی ندارم گرچه اینم یک نکته ای برای توجه، اما فکر کن توی سرنوشت شما بچه ای باشه که قرار یه کار خیلی بزرگ بکنه برای اطرفیان، مثلا سرباز امام زمان عج بشه یا پزشک موفق ودلسوز بشه که به افراد محروم کمک کنه یا معلم بشه که بچه های بزرگی رو تربیت کنه .... چطوری میخوایین خودتونو از داشتن چنین فرزندی بی نصیب کنید. 

ناامید نشو من دوستم بعد از ۹ یا ۱۰ سال تازه امسال باردار شده ...

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد
مادربزرگ همسرم ، نه تا بچه داره . هییییچکدوم از بچه هاش بهش سر نمیزنن هر وقت مادره به بچه هاش زنگ ب ...

آخی متاسفم براشون

ولی ما ۶تا بچه ایم کا نمیذاریم آب تو دل مادروپدرمون تکون بخوره

برادر بزرگم اجازه نمیده پدرم کار کنه...حمایت مالی...خواهر بزرگم دکتر و ایناشون

برادر کوچیکم نون هر روز رو بخره...و هرکدومم مون وظیفه خودمون رو میدونیم

ازین موردا دورو برم زیاد میبینم🥰

این صحبتم با همه ست

لطفا اگر فقیر و مستاجر هستید بچه نیارید

اگر یه شوهر وحشی و معتاد و خائن دارین ، به هییییچ وجه بچه نیارید

لطفا اگر زندگی خوبی ندارید ، یه بچه بیگناهو به زندگی نکبتی تون اضافه نکنید 

با تشکر 😐

چند سالته عزیزم  منم دو دلم دیگه با سن بالا بیارم یا نه

من 35 عزیزم... ولی خب برای من اولیه و خیلی وقت ندارم. شما بچه دومته درسته? 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
مگه بچه عصای دسته  بچه میاری ک لذت مادر شدن رو بچشی همین و وقتی بزرگ میشع ی فرد مستقل وبالغه د ...

خب راستش ما رو هم کسی عصای دست نمیبینه...ما خودمون عقلمون میرسه که کسایی که برای پا گرفتنمون جوونیشون رو دادن،ما هم تو اوج سرخوشیهامون از یادمون نبریمشون چون سرمایه های زندگی مونن...

این صحبتم با همه ست لطفا اگر فقیر و مستاجر هستید بچه نیارید اگر یه شوهر وحشی و معتاد و خائن دارین ...

عزیزم این خونواده ها بدترن زیاد دیدم منم 

نون شب ندارن شوهر بد بازم در تدارک سومی چهارمین  اسمشم گذاشتن ناخواسته 

بنده خدا دیشب شوهرش خیانت کرده امشب برا اینکه باهاش خوب باشه رابطه بر قرار میکنه 

اوناییم که پول ندارن میگن خدا روزی رسونه 

زیاد میبینم اینجور تاپیکا

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔