2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از خودشه سنمون بالا رفته با این اوضاع اقتصادی و ... دلم هم نمیاد بچه رو بیارم آواره کنم . از پر ...

من گاهی خل میشم میگم اگر ازدواج مجدد نکنم بچه بیارم از بهزیستی

بازم میگم‌ولش

اون از شوهر سابقم که زندگی موخراب کرد

باز هم میخوام عاشق شم و حقمه زندکی خوب

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تو رو خدا هدفت فرار از تنهاییه بچه نیار بچه سنجاق سرباز نگهبان یا پرستار نیس که پابند آدم باشه همش

دویت داشتم بچه داشتم ولی خوب میرفت دنبال زندگیش وقتی کردنا گرفتم بیمارستان بستری بودم حس بدی بود . بعد دیدم خواهرم با یه تا بچه توی عمل پاهاش تنهاس . واقعا موندم توی  این روزگار 

واقعا؟؟؟امیدبده بمن من بچه ندارم  خیلی  دودلم  

آره آنقدر زندگی با بچه لذت بخشه بعضی وقتها میگم کاش هجده نوزده سالگی ازدواج می کردم بچه می آوردم بیشتر از زندگیم لذت می‌بردم در عین حال که مسوولیت سنگینی هست ولی شیرینش میچربه ..کاش می تونستم طبیعی بچه دار بشم حتما یکی دیگه می آوردم

اضطرابت بیجا نیست

اگه یه نگاه کوچیک ولی منصفانه بندازی به تجارب بقیه ، اطمینان میکنی که بیجا نیست

چه تجارب فردیِ افرادی که با همین سبک زندگی ، دوران جوانی و تفکرات شعارگونه رو پشت سر گذاشتن و الان نادم و پشیمانن

چه تجارب اجتماعی جوامعی که رشد جمعیت درشون منفیه ولی شاد و خوشبخت نیستن و بالعکس درگیر امار بالاترین سطح خودکشی و افسردگی هستن در دنیا و مثال انگلیس و ژاپن کارشون کشیده شده به تاسیس وزارت خونه های تنهایی و خودکشی

کاش اصرار نکنیم هرچیزی رو خودمونم حتما ،  تجربه کنیم و  به جاش از تجارب بقیه درس بگیریم

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مادری حس خوبیه 

با این وضعیت جامعه و مردم اصلا دیگه حسی جز حس بد برات نیست

چون همه ش استرسو اضطراب داری که آینده ی بچه ت چی میخواد بشه 

یا با این وضعیت جامعه همه ش استرس داری که بچه ت چطور میخواد رشد کنه و بزرگ شه

منم یکسال ازدواج کردم ،تازه مبخام جدی اقدام‌کنم بچه دار شم ،تو این یکسالم جلوگیری نداشتم اما باردار نشدم  بنظرتون مشکلی هست؟

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆