2777
2789

من باشم باوجود دوبچه فرصت نمیدم و از زندگیم پرتش میدم بیرون  بره دنبال لیاقتش  بنظرم آدم خیانتکار حیفه ادم باوفا کنارش داشته باشه...

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
خوب حق تصنیف اموال (فکر کنم همینه اسمش) رو بگیر، که یعنی هر چی بدست بیاره تو طول زندگیتون نصف نصف می ...

نشنیده بودم همچین چیزی حواسم هست دیگه شل نمیگیرم هر جور شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستاشو دیدم عزیزم پیاهاشونو دیدم دختره غریبه بود بچه ندارم خداروشکر.

بچه نداری جداشو. کسیکه طعم خیانتو بچشه ده سال بعدم که شده تکرار میکنه لونوقت با بچه باید بمونی

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

من اولین بار دو هفته بعد عروسیمون متوجه خیانتش شدم، یعنی از وقتی عقد کردیم حتی قبل عقدمون هم با اونا در ارتباط بود و من احمق نفهمیده بودم، آخرش دو هفته بعد عروسی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد، کاش همون موقع جدا میشدم😔😔

🙂😊
قربوتت برم عزیزدلم، من خیلییییییی داغونننننننن شدم، اگه بگم چیا دیدم ازش نغزتون سووووووت میکشه به خد ...

خدا ارامش بده بهت گلم 

به خدااا که راضی نیستم ب اشتی ولی خونه پدرمم راحت نیستم مستقل هم نیستم ک دستم ت جیب خودم باشه خانوادمم ک میگن برو خونت برو خونت به خدا تا فکر خودکشی رفتم ولی باز..😔😔💔💔

چرا دلیلش چی بود  عادت کرده بوده؟ الانم ادامه داره؟

آره کلا به اینجور روابط عادت کرده بود، الان بعد ۱۰ سال دارم جدا میشم، تو این ۱۰ سال درست که نشد بدتر هم شد،اگه بگم تو این ۱۰ سال چه چیزا دیدم مغزتون سوت میکشه.

🙂😊
خدا ارامش بده بهت گلم  به خدااا که راضی نیستم ب اشتی ولی خونه پدرمم راحت نیستم مستقل هم نیستم ...

یکی دیگه ....خورده تو خود کشی کنی دیوونه آیا

من به جات بودم از امروز راه مستقل شدن شروع میکردم 

الان جدا شدی ازش !؟ بمیرم برای دلت 

خاک بر سر همچین مردی که بعد از دوهفته بعد از عروسی  ........حالت ما چندین سال زندگی کردیم.......پس واقعا شوهر من جای بخشیدن داشته پیش این 

بچه نداری جداشو. کسیکه طعم خیانتو بچشه ده سال بعدم که شده تکرار میکنه لونوقت با بچه باید بمونی

اسم بچهههههه رو ک اصن تا سه چار سال نمیخام بیارمممم حتی شده به زور و دعوا میترسم از همچین روزی ک یه بیگناه رو ازار بدم این دفه رو مجبوووورم فرصت بدم ولی با شرط و منتظر ی تلنگرم اگه بفهمم دیگ کاری ب خانوادمم ندارم خدم میرم برای طلاق

خدا ارامش بده بهت گلم  به خدااا که راضی نیستم ب اشتی ولی خونه پدرمم راحت نیستم مستقل هم نیستم ...

قربونت برم عزیزم، ببین اگه خواستی برگردی شرط بزار که چیزی به نامت کنه، خونه ای ماشینی چیزی، وکالت طلاق رو هم بگیر حتما. من خودم دو سال پیش ماشین به نام خودم خرید برام وکالت طلاق رو هم گرفتم. تو هم خواستی برگردی سفت و سخت رو شروطت وایسا، انشالله که دیگه تکرار نکنه، خدا به دل تو هم آرامش بده گلم

🙂😊