2777
2789

اسی اینجا همه میگن بی برو برگرد طلاق 

حالا اگه خودشون تو این موقعیت باشن به هر ریسمانی چنگ میزنن تا زندگیشون که با خون و دل درست کردن و پای بچه وسط هس حفظ کن 

نتیجه میگیریم تا کسی تو موقعیتش قرار نگرفته نمیتونه نظر بده

بعدش ببین خیانت بار اول با مشاوره رفتن و گرفتن یه تعهد میشه به زندگی برگشت و زندگی رو ساخت اما وقتی بار دوم کشیده بشه هرگز هرگز هرگز جای بخشش نداره

مگر اینکه طرف بدونه جایی نداره و باید بسوزه و بسازه

چت بوده ولی عزیزم خیانت خیانته هر نوعش بده یعنی اگه تعهد بگیرم ازش خوبه!؟

اره با یه چت ک فورا نباید به طلاق بکشه، اگه پشیمون و شرمندس ازش تعهد کتبی بگیر ک با تکرارش مجازات بدی داشته باشه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده و خونه پدرمم ولی خانوادم میگن یه فرصت باید بهش بدم 😔 اگر بار دوم ...

خیانت تا چ حد؟ بچه داری؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا چی بگم چندماهه فهمیدم بباباشو آوردم جلوی چشمش گفت برگردم و شرایطم را قبول کرد ولی الان خودم همه ...

منم ترسم همینه شکاک شدم بهش دیگه مث سابق نیستم دلسرد شدم ولی مجبورم فرصت بدم

حق طلاق و حضانت بچه بگیر، یه ملکیم به نامت کنه بعد برگرد

یه زهر چشم حسابی ازش بگیر که دیگه از این غلطا نکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
واقعا؟ پس کار من درست بوده.....کارمند بود بیرونش کرد ولی خودم همه اش می گم نکنه بیاد سراغ شوهرم چون ...

میگفت بعد ی مدت که از طلاق مثلا بعد ۷ سال میگن ای کاش میموندم  اون رو بیرون میکردم

یه امتیاز ازش بگیر خونه ای ماشینی چیزی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
الهی بمیرم چی کشیدی تو منم حرفم همینه ولی خب خانوادم قبول نمیکنن اونا باید منو داغون تر از این ببینن ...

قربوتت برم عزیزدلم، من خیلییییییی داغونننننننن شدم، اگه بگم چیا دیدم ازش نغزتون سووووووت میکشه به خدا. اگه میتونی خانواده اتو راضی کن که به طلاقت رضایت بدن، به خدااااااا آدم داغون میشه، به جای اینکه درست بشن بدتر میشن و چون دستشون یه بار رو شده روشهای جدید پنهانکاری رو به کار میبرن، طوری که اصلا شک نکنی، ولی در خفا کار خودشونو میکنن، من انقد سرم اومده دیگه همه ی روشهارو به کار گرفته ولی من هر دفعه برحسب اتفاق و تصادفی متوجه میشدم.

🙂😊
من متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده و خونه پدرمم ولی خانوادم میگن یه فرصت باید بهش بدم 😔 اگر بار دوم ...

ولی باید خیلی گذشت داشته باشی

چون هر لحظه فکر میکنی داره بهت خیانت میکنه

ببین با خودت میتونی کنار بیای

چت بوده عزیزم نه بچه ندارم هنوز یه سال نشده از ازدواجمون💔

برای چت سخت نگیر.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اگه دوسش داری چون میگی فقط چت بوده یه فرصت به خودت و زندگیت بده مردا اصولا همشون از شیطنتای چت کردن دارن باز هر وی صلاح خودته ولی اکه فرصت داذی یه جوری سفت بگیر چون دائما قرارع بهش مشکوک باشی ذهنیتت نسبت بهش خراب شده دیگه