2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرصت اول یعنی مقدمات چیدن واسه فرصت دومی پس هرگز با کسی ک ضعف شخصیتی داره نمیرم تو رابطه ک بعد بخوام این تصمیم بگیرم ک بهش فرصت بدم یا ن

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

.من هزاران بار فرصت دادم بهش، دیگه تعدادش از دستم در رفته، بعد ۱۰ سال دارم جدا میشم. بدترین نوع خیانتارو بهم کرد. فرصت دادن به آدم خیانتکار اشتباهههههههههه محضههههههههههههههه

🙂😊
من متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده و خونه پدرمم ولی خانوادم میگن یه فرصت باید بهش بدم 😔 اگر بار دوم ...

من تجربه ام میگه نباید به آدم خیانتکار فرصت داد، اگه به عقب برمیگشتم همون بار اول ازش جدا میشدم.

🙂😊
من متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده و خونه پدرمم ولی خانوادم میگن یه فرصت باید بهش بدم 😔 اگر بار دوم ...

خیانت در چه حدی بوده؟ بعضیا چت کردن رو هم خیانت محسوب میکنن ک اگه تعهد بده اینکارو نکنه فرصته

.من هزاران بار فرصت دادم بهش، دیگه تعدادش از دستم در رفته، بعد ۱۰ سال دارم جدا میشم. بدترین نوع خیان ...

الهی بمیرم چی کشیدی تو منم حرفم همینه ولی خب خانوادم قبول نمیکنن اونا باید منو داغون تر از این ببینن تا راضی شن طلاق بگیرم 

خیانت در چه حدی بوده؟ بعضیا چت کردن رو هم خیانت محسوب میکنن ک اگه تعهد بده اینکارو نکنه فرصته

چت بوده ولی عزیزم خیانت خیانته هر نوعش بده

یعنی اگه تعهد بگیرم ازش خوبه!؟

خواهرم مشاور خانواده هست میگه زنایی که بهشون خیانت شده و طلاق میگیرن بعد ۱۰ سال میگن پشیمونیم باید و ...

واقعا؟ پس کار من درست بوده.....کارمند بود بیرونش کرد ولی خودم همه اش می گم نکنه بیاد سراغ شوهرم چون مجرد بود مخفیانه قرار بگذاره