2777
2789
عنوان

با شوهرم سر مراسم عروسی دعوا کردم

3704 بازدید | 113 پست

۳ ساله عقدیم تو این۳ سال خیلی مراعاتشو کردم چون میدیدم خرج خونه ساختن و تیکه و مراسم با خودشه . نه مسافرت رفتم باااش نه بگم خیلی کافی شاپ یا رستوران رفتیم و نه اینکه خیلی لباس مانتو بخرم . سال اولم که اصلا هیچی نخریدم و جشن عقدی هم نگرفتم گفتم پولشو بزاره خونه درست کنه عوضش عروسیمو خوب میگیرم . حالا الان موقه عروسیم شده و من ازش فقط توقع یه آلبوم عروسی خوب و فیلم برداری خوب دارم که میاد بهم میگه تو توقعت خیلی بالا هست و اصلا درکم نمی کنی و زودجوش میاری . کل هزینه البوم با فیلم برداری میسه ۷ تومن و من حتی کلیپ فرمالیته با اینکه خیلی دوست دارم گفتم نمی خواد و اینجوری جوابمو داد . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تقصیر توئه جانم،چرا توقع تو کم میکنی

بگو جشن عقد هم نگرفتم ،انتظار یه جشن خوب دارم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
متاسفانه مردها نمک نشناس میباشند

خیلی از نمک نشناسیش دلم بدجور شکست و اون فکر میکنه به خاطر یه آتلیه باهاس قهر کردم اصلا توقع نداشتم اینجوری کنه . هنوز منتم برام گذاشت