2777
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 37 پست
اخه تو عکس یکم زردی زیر دست وپای خرگوشت حس کردم واسه همین پرسیدم جیگر. اره اره منم اشتباه کردم نمید ...

بخاطر کثیفه بچه😂شوهرم ت قفسش خاک اینا ریخته بود

نمیدونم منم تازه دیدم😂😂

خواهش

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم خرگوشای من که بعد از هفت سال فوت شدن😭 دندون قروچه عادیه یه کم یونجهه بریز براش میخواد دندون ه ...

عزیز دلم🥺☹️ ناراحت شدم چه ناز بودن🌹🥺

غصه نخوریا 

مرسی ازت خیالمو راحت کردی

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

سلااام

کنجکاو شدم بیام تو کاربریت اینو دیدم

اگه هنوز داریش

دندون قروچه نشونه ی لذت بردنه

مثل خر خر کردن گربه ها

اگه لپ هاشو نوازش کنی متوجه میشی دندون قروچه میکنه

وقتی خوشحال و تو ارامشن اینکارو میکنن

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

سلااام کنجکاو شدم بیام تو کاربریت اینو دیدم اگه هنوز داریش دندون قروچه نشونه ی لذت بردنه مثل خر ...

سلام جیگر.اره داریمش عضو جدید خانواده شده😁

متچکرم ازت خیالمو راحت کردی✨🌹

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
سلام جیگر.اره داریمش عضو جدید خانواده شده😁 متچکرم ازت خیالمو راحت کردی✨🌹

خواهشش

پشمک خشگل من که به دیار باقی پیوست💔😂خیلی وقت پیش

الان اعضای جدیدی داریم🥺❣

بمونه برات این پسر ناز

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز