2777
2789
عنوان

سفر با پرنده

763 بازدید | 21 پست

کسی تاحالا عروس هلندیشو برده سفر؟میخوام برم مسافرت کسی نیست نگهش داره تنهایم میترطم بزارمش خیلی وابستشم هنو یک سالس نشده میتزسم تو ماشینحالش بدش کسی تجربه داشته؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

یاد عروسم افتادم‌😭😭😭😭توروخدا مراقبش باش خیلی 

از من‌ مرد

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

من بردمش دو بار 

شب بری خیلی اذیت میشه روز برو تو جاده باهاش حرف بزن وسایلی که تو قفسش تکون میخوره مث تابو بردار خیلی میترسن

هر چند وقت یبار مثلا هر دو ساعت نیم ساعت یجا وایسین که اگه تو راه سختش بود غذا بخوره آب و دونشو بخوره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها که نمیتونی بذاریش 

فک کنم سفر هم باعث بشه بهش استرس وارد شه من هر کی دیدم پرندشو سپرد به یکی بعد رفت سفر 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
یاد عروسم افتادم‌😭😭😭😭توروخدا مراقبش باش خیلی  از من‌ مرد

تورو خدا نگووو دیشب خواب دیدم فرار کرده خیلی میترسم میگم من بمونم بقیه برن 

من بردمش دو بار  شب بری خیلی اذیت میشه روز برو تو جاده باهاش حرف بزن وسایلی که تو قفسش تکون می ...

مرسی فقط حالت تهوعنمیگیره؟شب نمیریم صبح  رذه میفتیم

تورو خدا نگووو دیشب خواب دیدم فرار کرده خیلی میترسم میگم من بمونم بقیه برن 

انقد گریه کردم 😭خیلی دوسش داشتم 

مراقبش باش 🧿

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
من پرورش دهنده ام تنها نمیشه بزاریش اصلا اصلا  ببری هم محیط باید خوب باشه مثلا هتل باشین گوشه ...

ما یکبار بردیم توی چادر بودیم حالش خوب بپد الان بریم میریم خونه ای چیزی میگیریم فقط برای جاهای دیدنی نمیدونم چکارش کنبم

انقد گریه کردم 😭خیلی دوسش داشتم  مراقبش باش 🧿

خیلی بده من خیلی باهش شوخی میکنم عاشقشم حتی نمیتونم فکرشو کنم که بمیره خدا بهت صبر بده