2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا راهنمایی کنید

182 بازدید | 17 پست

شوهرم بعد دو هفته قهر الان دو روزه ماموریت کاریه خونه نیست پیام داده بدون تو نمیتونم نفس بکشم و این حرفا

الان من چه جوری جوابشو بدم پرو نشه؟خودم فقط احساسی میتونم عمل کنم لطفا درست راهنماییم کنید

چون دو هفته تمام سر یه مسئله خیلی کوچیک مسخره باهام قهر بود و یک کلمه باهام حرف نزد

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

حالا که اون اومده جلوووووو چرا شماهم کوتاه نمیای  بنویس منم زیر اکسیژنم بدون تو  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که اون اومده جلوووووو چرا شماهم کوتاه نمیای   بنویس منم زیر اکسیژنم بدون تو    

آخه زجر دنیا رو تو این دو هفته بهم داده الان که اومده جلو با کله بگم بیا بغلم عزیززززم

نمیدونی چقدر اذیتم کرد

بنویس جدی؟ ولی من دارم یه نفس راحتی میکشم. دو تا آیکون رقصم بفرست و بزن به مسخره بازی  

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
کوتاه بیا، پر رو نمیشه گرم و عاشقانه جوابش بده، مردها خیلی راحت نیست براشون برای آشتی پیش قدم بشن ...

آخه میگم اگه الان گرم جوابشو بدم عادت میکنه که دوهفته دوهفته باهام قهر کنه بعد هر وقت بیاد منم با آغوش باز بپذیرمش

میدونه نباید تنهام بزاره چون تو شهر غریب فقط همدیگه رو داریم ولی بازم لوسه 

آخه زجر دنیا رو تو این دو هفته بهم داده الان که اومده جلو با کله بگم بیا بغلم عزیززززم نمیدونی چقدر ...

هر جور صلاح میدانید عزیزم پلیبه نظرم بحث دوهفته پیش مال همون دوهفته پیش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
😂😂😂😂😂😂

جدی میگم. زود آشتی نکن بذار یه کم نازتو بکشه و لابه لای مسخره بازی عذرخواهی کنه بعد بگو فلان کارو بکن تا آشتی کنم. یه کمی سختی بکشه بد نیست. کم!

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
جدی میگم. زود آشتی نکن بذار یه کم نازتو بکشه و لابه لای مسخره بازی عذرخواهی کنه بعد بگو فلان کارو بک ...

به خدا انقدر اذیتم کرد

فکر کن میومد خونه غذا میخورد مینشستم جلوش نگام نمیکرد فقط غذا میخورد پا میشد میرفت

فقط به خاطر اینکه با دوستاش رفت بیرون بعد من کار مهم برام پیش اومد چند بار زنگ زدم جواب نداد پیامم دادم جواب نداد وقتی برگشت گفتم خجالت نمیکشی؟فقط همینو گفتم فقططططط اونم گفت خجالت نمیکشی یعنی چی این چه حرفه زشتیه بعد قهر کرد

به خدا انقدر اذیتم کرد فکر کن میومد خونه غذا میخورد مینشستم جلوش نگام نمیکرد فقط غذا میخورد پا میشد ...

از جای دیگه ناراحت بوده سر تو خالی کرده‌.

به هرحال نذار فکر کنه کار خوبی کرده و خیلی تحت تاثیر قرار گرفتی و غمگین و نادم نشستی. غر هم نزن که از آشتی کردن پشیمونش کنی. آروم و خونسرد و شوخ باش. با همین لحن جلو برو بگو قول بده دیگه این کارو نکنی. اومدی برام فلان چیزو بخر و... در نهایت با عشق و ابراز احساسات تمومش کن که مشتاق دیدارت بشه.