چهار سال پیش یکی از دوستانم منو بلاک کرد توی واتزآپ، کسی که برای من کاری نکرده بود و فقط من تا تونستم بهش کمک مالی کردم، هر وقت براش مشکل پیش اومد ساعتها باهاش صحبت کردم و آرومش کردم. این دوستم از همه لحاظ از من پایینتره، منظورم خانوادگی، تحصیلات و شغلی. وقتی منو بلاک کرد خیلی ناراحت شدم بابت اینکه کلی هزینه و تایم صرف کرده بودم. حتی بحثی بینمون پیش نیومد که دلیل پیدا کنم. خیلی ناراحت شدم. سه روز پشت سر هم واتز آپ پیام میدادم. پیاما یه تیک میخورد، حتی عکس پروفایلش حذف شده بود. مطمین شدم بلاکم کرده ولی نمیدونستم چرا. تا اون لحظه از وضعیت خانواده من که بالاتره از اون بود خبر نداشت. بعد از بلاک کردنم، اینقدر ناراحت شدم بهش اس ام اس دادم که من این همه مدت شرایط خانواده م این بود هیچ وقت چیزی نگفتم ولی بدترین رفتارها رو از شماها دیدم، همیشه بخشش کردم و کوتاه اومدم با اینکه خانواده م بالاتر از بقیه دوستان بود. و تا به امروز از خانواده م حرفی نزدم. ولی وقتی میبینم شماها اینقدر راحت از من سواستفاده میکنید و بدون دلیل منو بلاک کردید واقعا ناراحت میشم. شاید باورتون نشه همون موقع منو از بلاک در آورد، عکس پروفایلش ظاهر شد. سریع بعدش تماس گرفت نه من تو رو بلاک نکرده بودم و سیمکارت و واتزآپم رو از تبلتم انتقال دادم رو گوشی موبایلم و کلی عذرخواهی کرد.در صورتی که پیامهای قبلی که فرستاده بودم یه تیک خورده بود، معمولا وقتی بلاک شی اینجوریه. بعدش دیگه در تماس بودیم هر روز پیام میدادیم ولی یه اخلاقی که داشت خیلی خود رای و حسود و خودشیفته بود، منظورم اینه تمام کاراش رو میداد من انجام بدم یا اگر با کسی بحث میشد ، شاید چهار ساعت تلفنی با من حرف میزد، ولی اگر من مشکلی داشتم اگه یک کلمه حرف میزدم سرم جیغ میکشید که حالمو بد کردی، هیچ وقت منفعتی از طرف اون به من نرسید، دو روز پیش بعد از چهار سال ازون ماجرا من چند تا قلب و ... واسش فرستادم اونم در عوضش چندتا استیکر دوستانه از طریق واتزآپ ارسال کرد. دیروز یه وویس فرستاده بود با یه لحن خیلی بعد یادت میاد کلی چرت و پرت واسه من فرستادی که خانواده من این هستن و کلی فخری فروختی حالا چیشد استیکر دوستانه فرستادی، کلی تعجب کردم بعد از چهار سال،اولش خودم رو زدم به اون راه گفتم خواب دیدی. گفتش نه
. چند دقیقه بعد گفتم بله یادم میاد، بلاکم کردی منم چون خیلی کمکت کرده بودم البته خودم خواستم ولی بی دلیل بلاک کردی منو، بهت گفتم من هیچ وقت این کاری که تو کردی من نمیکنم، دوباره شروع کرد به دروغگویی نه من بلاک نکردم و من هیچ وقت به کسی فخر نفروختم. و تو حق نداشتی این حرفا بزنی و اصلا اگر من پایینتر توام چرا بهم پیام میدی، وسط صحبت کردنای من همینجوری رها کرد رفت،
دلم میخواد یه چیزی بهش بگم دلم خنک شه، ولی میگم ولش کن این روانیه، فقط فعلا خودم بلاکش کردم دختره ی آشغال،
به نظرتون بهش بگم آخه تو به چی میخوای فخر بفروشی به دروغگو بودنت؟ یا ولش کنم فقط بلاک کردن کافیه؟
یا اینوبفرستم
،خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند
لطف که از حد بگذرد می شود وظیفه !