2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این سریال جدید چیه

163 بازدید | 10 پست

درباره هوس آف دراگون 2قسمتش اومده 

من گیم اف ترونزو ندیدم ولی از موضوعشم خوشم نمیاد ک ببینم ولی اینو دوس دارم نظرشما چیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دیشب دیدم خیلی قشنگ بود خوشم اومد 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم بازی تاج و تختو ندیدم 

ولی شوهرم تعریف می‌کنه کنجکاو شدم ببینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بازی تاج و تختو ندیدم  ولی شوهرم تعریف می‌کنه کنجکاو شدم ببینم

بنظرم زیاد جالب نیست اخه خیلی پیچ تو پیچه و صحنه داره

بنظرم زیاد جالب نیست اخه خیلی پیچ تو پیچه و صحنه داره

این فیلم جدیده هم صحنه داره که 😂😂😂🤦🤦🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این فیلم جدیده هم صحنه داره که 😂😂😂🤦🤦🤦

زیاد نیست بیشتر از برادر شاهه 

تو اون خواهر برادر.. کوچک بزرگ و.... حالا البته این اولشه

منم بازی تاج و تختو ندیدم  ولی شوهرم تعریف می‌کنه کنجکاو شدم ببینم

من تا نصفه های فصل اول دیدم اتفاقا از فیلمای قدیمی و پادشاهی انگلیس و اینا خوشم میادولی از این خوشم نیومد .صحنه های کشت و کشتار و ...داشت وااای من بد بخت نمیدونستم که بعضی صحنه های چیزم داشت اصلا ی لحظه هنگ کردم خاک تو گورم نمیدونستم اون سایته بدون سانسور گذاشته که، اصلا بدم اومد دیگه مخصوصا از سیسی بود کی بود اون ملکه هه😅بابرادر خودش بود اصلا حالم بد شد 😤😤🥴عطاشو به لقاش بخشیدم😂😂😂 

من دیدم فعلا که خوشم اومده  بازی تاج و تختم دیدم

شاید منم یروزی دیدنش فقطم بخاطر دنریس تارگارین

من تا نصفه های فصل اول دیدم اتفاقا از فیلمای قدیمی و پادشاهی انگلیس و اینا خوشم میادولی از این خوشم ...

اره شوهرم تعریف کرد با داداش خودش بوده هنگ کردم 

ولی کنجکاو شدم ببینم 

منم از خشونت و اینا خوشم نمیاد 

دیشب هم این فیلم جدیده زنه رو شکمشو بریدن بچه بدنیا بیاد 

پتو رو صورتم بود به شوهرم میگم تموم شد بگو🥵🥵🥵🥵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیاد نیست بیشتر از برادر شاهه  تو اون خواهر برادر.. کوچک بزرگ و.... حالا البته این اولشه

اه 

چه چندش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40