دوستان اینجوری تاپیک زدم که بیاین . بنظرتون ما یه زمین داریم که خریدنی بنا به دلایلی زدیم به اسم پدرشوهرم بعد الان میخایم خونه بخریم میخایم بفروشیم ولی ارزون میخان پدرشوهرم میگه که برید خونه ی من بشینید بعد یک سال اینا که زمینتون پول خوب رفت خونه خوب پیدا کردین بفروشین خونه بخرین. وام ازدواجمونم برداشتیم با پول زمین میخایم خونه بخریم بنظرتون برم خونه پدرشوهرم بشنیم یا خونه بخریم چون زمینون به اسم پدرشوهرمه واسه همون دودلم میگم بفروشیم میترسم بعدا دبه کنه زمینو نده
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن