2777
2789
عنوان

جاری جسود

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 40 پست

هرچند زیر قیمت باشه همون بفروشی بهتره خونه پدر شوهرت ام نرو حرمتا شکسته میشه همون دوری و دوستی بفروشید یه خونه بخرین 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره .منم میترسم ب شوهرم میگم میگه داداش هام اونجوری نیستن مامانم اینجوری نیست ولی من میترسم

بگو روزش ک برسه همه عوض میشن 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
پس بهتره من بفروشم. وگرنه باید هر روز یه برنامه داریم

اره.اگه هم نمیخای بفروشی یجوری ب اسم خودتون بزنین

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

بگو بزنن به نامتون خب

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

ببین من الان عقدم خو شوهرم یه زمین داره میسازه بنام پدرش بود سریع انقد گفتم تا زدش بنام جفتمون سه دنگ من سه دنگ اون باهاش حرف بزن بگو اینجوری میشه اونجوری میشه

ببین من الان عقدم خو شوهرم یه زمین داره میسازه بنام پدرش بود سریع انقد گفتم تا زدش بنام جفتمون سه دن ...

منم عقدم عزیزم .کنم میگم باید بفروشیم حتی زیر قیمت خونه بخریم فردا پس فردا گفتن مال تو نیست چیکار میکنیم سندی نداری که بگی مال منه . ب پدرشوعرم بگیم بزن به اسم خودمون ممکنه ناراحت بشه  بفروشیم پس الان بفروشش تا ناراحتی هم پیش نیاد

منم عقدم عزیزم .کنم میگم باید بفروشیم حتی زیر قیمت خونه بخریم فردا پس فردا گفتن مال تو نیست چیکار می ...

افرین والا کار درستی میکنی بفروش بهتره راحت میشی

۲۰۰میلیون زیر قیمت

به بهانه فروش بزنیدش به اسم خودتون یا وکالت تام بگیرید.خدای ناکرده اومدیم امشب فوت شد چطوری میخوای ثابت کنی پول زمینو شما دادین ....

اگر زدین به اسم خودتون نفروشید تا به قیمتش