2777
2789
عنوان

یعنی هیچکی نیست آرومم کنه؟

292 بازدید | 35 پست

کسی بلد نیست اکو قلب رو تفسیر کنه؟

مهر ۱۴۰۰‌گرفتم 

مادرم اونروز میگفت همچیت خوب بود سالمی ولی حرف کسیو باور نمیکنم اگه سالمم چرا اکثر اوقات تپش قلب دارم

چرا زندم وقتی این همه دارم زجر میکشم زندگی نکردم از وقتی به دنیا اومدم یا مشکلات خانوادگی داشتم الانم ک نوجوونم دارم زجر میبینم 

همون دکتر تفسیر می کنه مال منم خودش تفسیر کرد گفت سالمه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اح ما که بدترین فشارهای روحی روانی رو داشتیم .

خیلی سخت گذشت بهمون . 

خیلی آ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم تپش قلب دارم . گاهی هم ندارم انگار قلبم نمیزنه .

هیچیم هم نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواستی من هستم

مشکلاتم زیاده..بچه که بودم نگران دعوا های پدر مادرم بودم که خیلی وقته جدا شدن..الانم که بزرگ شدم هم پلی کیستک همون تنبلی تخمدان گرفتم صوورتم کلی جاش جوش داره..تپش قلب هم میگیرم به هرکی ام اکو قلب رو نشون میدم میگه مشکلی نیست دلم میخاد صد نفر بهم بگن تا خیالم راحت شه

الانم دارم گریه میکنم نمیدونم چمه اصلا

مشکلاتم زیاده..بچه که بودم نگران دعوا های پدر مادرم بودم که خیلی وقته جدا شدن..الانم که بزرگ شدم هم ...

بمیرم برات ک اینهمه سختی کشیدی ، عزیزم چیزی نیس خب بود ک بهت میگفتن چرا دوست داری عیب بزاری رو خودت هی ب خودت تلقین کنی واقعی یچیت میشه ها ، ذهنتو دور کن از مریضی برو دنبال ی کار و سرگرمی مشغول باش

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺
تپش قلب که نشونه مشکل قلبی نیست خیلی وقتها از استرس اگه مشکل داشتی همون لحظه دکتر بهت میگفت پس هیچ م ...

اون لحظه که اکو گرفتم گریم گرفت از شدت استرس از مطب اومدم بیرون مادرم فقط تو اتاق بود...همش به خودم میگم خاک تو سرم چرا اون لحظه خودم تو اتاق نبودم ببینم دکتر چی‌میگه

بعد ۲ دقیقه مادرم اومد..گفتم مشکلی دارم؟ گفت نه 

گریم گرفته بود گفتم ی چیزیم هست تو بهم نمیگی مادرم گفت نازگل بسه چرا انقد شکاکی خودتو اذیت میکنی

دکتر بهم قرص پراپونول داد فقط گفت تا ی ماه بخور

اونم یه هفته خوردم بعد ول کردم

الان ۷ ۸ ماه از اون قضیه میگذره و من گاهی اوقات تپش میگیرم 

معدمم هم مشکل داره تا حالا واس درمانش اقدام نکردم

تنبلی تخمدان هم دارم

اح ما که بدترین فشارهای روحی روانی رو داشتیم . خیلی سخت گذشت بهمون .  خیلی آ .

من بیشتر از سنم درد کشیدم

زندگی‌نکردم

تا اونجایی که یادم میاد همش درحال دست و پا زدن تو مشکلات بودم..‌الان یادم میاد چ روزایی رو گذروندم گریم میگیره

هنوزم روزای بدی رو دارم میگذرونم