2777
2789
عنوان

باغ تالار بهشت مهدی اسلامشهر

345 بازدید | 12 پست

سلام . کسی باغ تالار بهشت مهدی تو احمد آباد مستوفی جشنی رفته یا خودش جشن داشته؟ قیمت منوهاش خیلی ب نسبت بقیه باغ تالارا پایین تره .میخوام بدونم از نظر اجرا و کیفیت غذا و پذیرایی چطورن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون تالارو نرفتم ولی تو همون احمدآباد باغ تالارای دیگه رفتم  فکر کنم چون جاش یکم پرته قیمتش ...

هرطور حساب میکنم خیلی تفاوت قیمت داره وتو اینستاش ک دیدم جاش هم خیلی شیکه میگم نکنه غذاش خوب نباشه همه جا منوهاشون از 400 هزاره اینجا 260 ایناس

هرطور حساب میکنم خیلی تفاوت قیمت داره وتو اینستاش ک دیدم جاش هم خیلی شیکه میگم نکنه غذاش خوب نباشه ه ...

چند نوع غذا میخواین بدین؟ سمت تهرانسر میتونی بری؟ یه تالار خوشگل و ارزون بهت معرفی کنم

هرطور حساب میکنم خیلی تفاوت قیمت داره وتو اینستاش ک دیدم جاش هم خیلی شیکه میگم نکنه غذاش خوب نباشه ه ...

به خاطر همون مکانش هست چون دور از شهره تقریبا و اینکه احتمال داره نو کار باشن بر جذب مشتری قیمت پایین میدن چون تو اون منطقه باغ تالار جدید زیاده بازم شما تحقیقات بکن