lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان سفر همیشگی | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست اگه سوار یه اتوبوس میشدین و میتونستین جایی که دوست دارین پیاده شین کجا پیاده میشدین برای همیشه؟! من مشهد یا یه جایی که یکی نیم ساعت بغلم کنه البته دوسمم داشته باشه 😂😶 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/08 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16797 الکی چرا منکه خودمو کشتم بالاخره پنج شنبه داریم میایم شهرتون همش منتظر خب ماهمش مشهدیم چون نعمت همسایگی با امام رضا رو داریم کاهل شدیم میگیم خب هرروز میشه رفت برا همون زیاد نمیریم حرم 🥲 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
_دلرباا_ عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 886 عزیزم منم دلم خواست ان شاءالله به سلامتی بخرین و اولین سفرم شمال قربون محبتت عزیزم انشالله❤️ چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خب ماهمش مشهدیم چون نعمت همسایگی با امام رضا رو داریم کاهل شدیم میگیم خب هرروز میشه رفت برا ه ... عزیزم 😂همینجوری فقط بودنشم اونجا خیلی خوبه ما که به همین سالی یکی دو بار راضی و دلخوش رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16797 عزیزم 😂 همینجوری فقط بودنشم اونجا خیلی خوبه ما که به همین سالی یکی دو بار راضی و دلخوش ... 😁😁😁زیارتتون قبول باشه عزیزم 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 😁😁😁زیارتتون قبول باشه عزیزم فداتون رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)