2777
2789
عنوان

ماسک صورت برای جای جوش 🧊👳‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 27285 بازدید | 36 پست
من تا جایی ک میدونم صابون بچه برای بدن بچه ساخته شده اصولی بدن بچه هارو تمیز میکنه نه پوست یه آدم با ...

خب چون من آرایش خاصی ندارم در واقع اصلا کرم پودر نمیزنم که پوستم خراب بشه نیاز داشته باشه به ترمیم یا شستشوی حرفه ای 

بالاتر هم گفتم

برای شخص من مفیده 

ما کردیم هیچیم نشد بعدشم تخم مرغ خیلیم مفید داره اگ خودت اطلاع نداری برو اطلاع جم کن 🙄اگ اونطوری بو ...

تو کردی هیچی نشد چون اون قرصی ک پاره میکنی میزنی صورتت هیچ فایده ای برات پوستت نداره مولکول های اون طوری ساخته شده ک داخل معده اثر میذاره وارد پوستت نمیشه هرچقدر ماساژ بدی بمالی بعدشم تخم مرغ کلی باکتری داره بعنوان خوراکی استفاده میشه پروتینش فقط فقط برای بدنه نه صورتت ماسک های آماده بهداشتی ترن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تازه هست میخوام خانگی باشه. پول ندارم از داروخانه بگیرم

آب برنج بدون نمک رو بربز تو قالب یخ 

بعد یخشو هر روز آروم روی صورتت بکش 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
من تا جایی ک میدونم صابون بچه برای بدن بچه ساخته شده اصولی بدن بچه هارو تمیز میکنه نه پوست یه آدم با ...

دقیقا محصولات بچه مناسب ph پوست بزرگسالان نیست 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
تو کردی هیچی نشد چون اون قرصی ک پاره میکنی میزنی صورتت هیچ فایده ای برات پوستت نداره مولکول های اون ...

خب وقتی تاثیر گذاشته ک میگم اگ نکرده بود نمیگفتم 🙂ماسکایه بیرونم از ماندگارینشون مواد شیمیایشون معلومه چیه 

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخوره

دیدم اکثر دوستان با جوش صورت ، منافذ باز ، اکنه ، التهاب  ،چربی صورت و... که باعث جوش میشه مشکل دارشتن 

چیزی و امتحان کرده بودن الا چیزی که باید . از زدن ادرار گرفته تا چیزهای دیگه 

اگر مشکل هورمونی نباشه یا کاری نکرده باشید پوست تحری و دچار  صدمه باشه ، جوش و چربی طبیعیه
چیکار کرد ؟ اول باید از شوینده پوست چرب استفاده کنید . و حتما از نیاسینامید استفاده کنید 

نیاسینامید اکتیو پوستیه که باعث میشه ، منافذ بسته بشه ، التهاب کم بشه ، جوش ها از بین برن ، چربی پوست کنترل بشه ، خود پوست بهتر ترمیم و...

حالا چطور ؟ توصیه من نیاسینامید اوردینری هست بیشتر

اول صورتتونو میشورید با شوینده . بعد خشک میکنید آروم ، بعد از سرم نیاسینامید استفاده میکنید ، بعد از ده دقیقه آبرسان و مرطوب کننده و در آخر ضد آفتاب

حالا چرا آبرسان و ضد آفتاب ؟چون بعضی از شما پوستتون خیلی چرب نیست اما به خاطر کم آب بودن منافذش باز شده و جوش میزنه 

روی دو بار صبح و شب نیاسینامید و استفاده کنید به این صورت که گفتم . به هیچ وجه سرم ویتامین سی با این محصول استفاده نکیند 

با رتینول تداخل نداره ولی اونم هفته ای دو بار هست بیشتر نه

نتیجه میگیریم ؟اگر مشکل خاصینداشه باشید و درست انجام بدید حتما . اوایل استفاده ممکنه برون ریزی بشه یعنی بیشتر هم جوش بزنید ولی بعدش درست میشه 

میتونید روزی یک بار هم استفاده کنید ولی دو بار بهتره بعد از 10 روز یه نتیجه حداقلی میبینید ولی ادامه بدید قطعاااا و لطفا به خاطر خودتون میگم 

شوینده هم سراوی ، آبرسان (کلینیک ، اوردینری ، کوزارکس و سیمپل ) ، مرطوب کننده سراوی ، کلینیک و سیمپل و کوزارکس و ضد آفتاب ایزدین ، کوزارکس و اکسیس وای توصیه میکنم

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین نیاسینامید اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه سه تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه 

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.

عزیزم من  پوستم خیلی داغونم بود چندین بار دکتر رفتم لیزر co2رفتم فیز رفتم خلاصه لکهها با شدت برگشت حتی یه مدت خونگی درمان کردم نشد که نشد حتی انواع ماسک گیاهی آخرش از یه پزشک طب گیاهی یه دو جور گرم دست‌ساز گرفتم پوستم 90درصد  درمان شده ولی العان  6 ماهه نشدم  هیچ  بازگشته هم نداشته خدا  رو شکر همیشه دعاشون میکنم این شمارشونه  09026744632    جوری شده بود که خجالت میکشیدم بدون کرم پودر برم بیرون  ولی به لطف این پزشک همدانی خوب شدم دوستان محصولاتشون زیاد کنه حتی عفونت چندین ساله واژن داشتم  با یه شیاف  فقط با یکبار بار مصرف خوب شدم  گفتم بی انصافیه معرفیشون نکنم تو پیج و کانالمون کلی رضایت دارن انقدر محصولاتشون عالی هم  کلی ارسالی هم دارن خدا براشون خواسته از بس دلسوزانه مشاوره میدن و صداقت دارن به فکر پول نیستم شما هم اینهمه هزینه واسه سفیدی لک جوانسازی و چروک نکنید برید محصولاتشون رو امتحان کنید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792