2777
2789
عنوان

ماسک صورت برای جای جوش 🧊👳‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 27221 بازدید | 36 پست
دقیقا خودشه  نگا عزیز دلم  طرز درست استفاده اش اینه اول بذار درش باز بمونه یه خرده از چر ...

خیلی عالی گفتی عزیزم مرسی از کمکت😍😘

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست چرب خب نباید چرب بمونه که  باید شسته بشه با مایع صابون حالا هرچی که استفاده می‌کنید بعد ز ...

روی کل صورت میزنی یا فقط روی لک ؟

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

زرده تخم مرغ با زرد چوبه سفید تخم مرغ با زغال رو بینی بعد صابون تریاک و ویتامین (ی) بگیری ببری بزنی رو صورتت و عسلو با لیمو ترش یا اب لیمو بزنی صورتت اینا برای پوست چرب تاثیر زیادی میزاره

از داروساز سوال کردم که مشکلی نداشته باشه وگرنه توصیه نمیکردم 🤚

اون فقط دارو سازه هیچ اطلاعاتی راجب روتین پوستی نداره خانم من مطمنم شما الان پوست سالمی ندارید روتین پوستی خوب باید داشته باشی صابون بچه چیه اصلا چه تاثیری روی صورتت داره باید با اکتیوی پوستتو درست کنی نه پماد فلان

اون فقط دارو سازه هیچ اطلاعاتی راجب روتین پوستی نداره خانم من مطمنم شما الان پوست سالمی ندارید روتین ...

داروساز اطلاعات نداره شما دارین بله درسته 😂 منم پوستم از شما سالم تره مطمئنا که یه دونه ام جوش و لک و تیرگی نداره 🤚

زرده تخم مرغ با زرد چوبه سفید تخم مرغ با زغال رو بینی بعد صابون تریاک و ویتامین (ی) بگیری ببری بزنی ...

هیچ دارویی را نباید بزنی صورتت اون فقط بعنوان خوراکی ساخته شده هیچ تاثیری روی پوست نداره حتی با کف پا هم نباید بزنی تخم مرغ کلی باکتری داره ک اگه وارد سد لیپدی پوست بشه جوش های ریز آکنه قارچی میگیری لطفا اگه اطلاعات مفیدی ندارید به بقیه نگید 

داروساز اطلاعات نداره شما دارین بله درسته 😂 منم پوستم از شما سالم تره مطمئنا که یه دونه ام جوش و لک ...

دارو ساز اگه اطلاعات کافی داشت بهت میگفت شستن صورت با صابون بچه چه بلایی سر پوستت میاره

دارو ساز اگه اطلاعات کافی داشت بهت میگفت شستن صورت با صابون بچه چه بلایی سر پوستت میاره

کم خطر ترین صابونی که هست صابون بچه هست و ضرری نداره اگر داشت طی 5 سالی که استفاده میکنم مشخص میشد 

هیچ دارویی را نباید بزنی صورتت اون فقط بعنوان خوراکی ساخته شده هیچ تاثیری روی پوست نداره حتی با کف پ ...

ما کردیم هیچیم نشد بعدشم تخم مرغ خیلیم مفید داره اگ خودت اطلاع نداری برو اطلاع جم کن 🙄اگ اونطوری بود نباید میخوری نباید رو شکستی خمیر درست میکردی باهاش نباید کیک میخوری یا هرچی واسه بارداری باد دست پارو میگیره اون موقع تخم مرغ میگن ضرر داره 🙄کی گفته

کم خطر ترین صابونی که هست صابون بچه هست و ضرری نداره اگر داشت طی 5 سالی که استفاده میکنم مشخص میشد&n ...

من تا جایی ک میدونم صابون بچه برای بدن بچه ساخته شده اصولی بدن بچه هارو تمیز میکنه نه پوست یه آدم بالغ پوست کلی در اثر اشعه خورشید کرم ها آلودگی بیرون قرار میگیره باید یه شوینده ای ک مخصوص پوسته یا خشک یا نرم چرب بزنی