2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کدوم شهری از علائم پلی کیستیک کدومارو داری بگو تا بگم

من یکسال ازدواج کردم ۲۲سالمه یکسال اقدامم تا ۴ماه پیش رفتم دکتر بم متفورمین دوفاستون و لتروزول و دگزامتازون داد متفورمین خوردم چند ماه تاثیری نداشت لتروزول دوماه ک خوردم لکه بینی پیداکردم ب مدت دو روز ده روز بعدش خونریزی ب شدت زیاد پیدا کردم دیگ قرصام قطع کردم ترسیدم گفتم قرصاهورمونیه عوارض اونه الان می‌خوام دکترم عوض کنم

هر شهر دکترهای معروف خودش رو داره. دکتر خوب شهرتو پیدا کن بعدم پیاده روی  حذف قند و شکر  ...

خیلییی سخته حذف قندوز چربی همون دیگ تازه ب فکر اقدام شدم نمیدونم چ دکتری خوبه نمیتونمم ب کسی بگم مشکلم چیه ک بتونم بپرسم دکتر خوب کیه باز ممنون ازراهنماییت

من تهرانم نامنظمی پریودی ریزش مو ب شدددددتتتتت جوش ندارم خداروشکر ولی پشت کمرم ی مقدار داره

پیش یه متخصص غدد خوب برو

من پیش دکتر ربانی میرفتم ، درمورد خوب یا بد بودنشم نمیدونم چی بگم

خیلییی سخته حذف قندوز چربی همون دیگ تازه ب فکر اقدام شدم نمیدونم چ دکتری خوبه نمیتونمم ب کسی بگم مشک ...

قند و شکر راحت حدف میشه و شیرینی و کیک اینا هم نخور بخاطر شکر

بعدم میتونی از عسل طبیعی یا شیره ها جایگزینش کنی

تهران خیلی پزشکای خوبی داره. بگرد پیدا میکنی