2789
منوهم همین قرصارو خوردم خونریزیم قطع نمیشه جیکار کنم 

اگ۶ دوفاستون ماهی ۱۰ تا میخوری کمترش کن . مثلا من دیدن روز پنجم که میخورم علائم پریود میاد سراغم دیگه تا همون حد میخورم . البته خوبه با پزشکم مشورت کنی این تجربه شخصی بود

قند و شکر راحت حدف میشه و شیرینی و کیک اینا هم نخور بخاطر شکر بعدم میتونی از عسل طبیعی یا شیره ها ج ...

اختلاف اره شکر نمی‌خورم منظورم همون کیک و بستنی بود ک حذفش سخته ولی سعیمو میکنم اره شنیدم صارم دکتر نیره سید مقدم خوبه نمیدونم باز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منوهم همین قرصارو خوردم خونریزیم قطع نمیشه جیکار کنم 

بعد ده روز خودش قطع شد برا من بعد من انقدددد گریه میکردم و حساس شده بودم قرصام قطع کردم خونریزیم قطع شد شما چند وقته اقدامی چندسالتونه

دکتر نرو بهت قرص ضدبارداری و اسپرونولاکتون خوردم بدتر رشد موهام رو کند کرد این قرصا الان هم خونریزیم ...

اره من رفتم پیش دکتر فیزیو تراپی گفت فرصت خیلیی عوارض داره فقط ورزش کن ورزش سبک پریدنی اصلااا خوب نی و رژیم غذایی درست بگیر بعد با دستش رحممو گرم کرد ی تکنیک‌هایی انجام داد

چرا جواب نگرفتین؟چرا غدد مگ نازایی نمیشه

عزیزم من فکر کردم مجردی . اگه قصد بارداری داری زنان بهتره

اما مشکلات تخمدان و علائمش مثل ریزش مو یا موی زائد و... به متخصص غدد مربوط میشه و بهتر میتونه کمکت کنه