2777
2789
عزیزم روزی 5 ساعت برای ی مبتدی کار سختیه اینطوری بدن ریزش میکنه این نوع ورزش برای کسیه که حداقل ده س ...

ممنونم از اطلاعاتتون عزیزم

من چون خودم از روز اول گفتن ۵ ساعت ورزش کنم اینجا هم تجربه هامو گفتم

بله درست میگین برای مبتدی سخته یکم

بازم ممنونم🌺🥰

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ممنونم از اطلاعاتتون عزیزم من چون خودم از روز اول گفتن ۵ ساعت ورزش کنم اینجا هم تجربه هامو گفتم بل ...

خواهش میکنم عزیزم 😍

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روزی 5 ساعت برای ی مبتدی کار سختیه اینطوری بدن ریزش میکنه این نوع ورزش برای کسیه که حداقل ده س ...

اره این دیگه زیاده رویه .بدن استراحتم میخواد . یه ورزشکار بود میگفت سه تا چیز مهمه خواب و استراحت و هورمون و غذا میگفت مکمل انقدر مهم نیست که این سه تا مهم هستن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

نه هر روزم بری مشکلی نیست یک روز تمرینت 4 ساعت یک روز 2 کن

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
برای غذا هم شام تخم مرغ ابپز همراه با سبزیجات بخار پز استفاده کن یه آزمایش هم بده که ببینی ویتام ...

رروزی۵ساعت ؟؟؟ من یکسال میرم۵ساعت کار نمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره این دیگه زیاده رویه .بدن استراحتم میخواد . یه ورزشکار بود میگفت سه تا چیز مهمه خواب و استراحت و ...

بله تو هر دوره ورزش بدن باید ریکاوری بشه واگرنه میسوزه خودم دوتا ورزش حرفه ای میکنم سالها هفته ای 4و5 روز و دوساعت هس ولی اخرای هفته فقط میخوابم یا دراز میکشم که خستگی بدنم بره واگرنه خستگی افسردگی هم میاره ضمن اینکه تغذیه هم خیلی تاثیر گذاره متعادلش در هفته سه روز 1 الی 2 ساعت هس که قبل و بعد تمرین هم ی سری مکمل ها و غذاها خورده بشه بدن زودتر جواب میده

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بله تو هر دوره ورزش بدن باید ریکاوری بشه واگرنه میسوزه خودم دوتا ورزش حرفه ای میکنم سالها هفته ای 4و ...

ماشاالله چقدر فعالین.چه مکمل هایی استفاده میکنید برای عضله سازی؟

رروزی۵ساعت ؟؟؟ من یکسال میرم۵ساعت کار نمیکنم

روزی ۵ ساعتو که فیکس کار نمیکنه 

بینش استراحت میکنه حرف میزنه میخنده میشه ۲ ساعت تمرین ۱یا ۲ ساعت هم تردمیل 

من از روز اول پنج ساعت کار میکردم البته فشرده نه 

۳ ساعت فقط رو تردمیل بودم 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ماشاالله چقدر فعالین.چه مکمل هایی استفاده میکنید برای عضله سازی؟

ممنون مکمل نمیخورم همون سیب زمینی و تخم مرغ رو همیشه استفاده میکنم با شیرکاکایو که بهترین پروتیین هس بعد تمریناتم 

روزی ۵ ساعتو که فیکس کار نمیکنه  بینش استراحت میکنه حرف میزنه میخنده میشه ۲ ساعت تمرین ۱یا ۲ س ...

ما۲۰دقیقه بیشترتردمیل نمیریم نمیزارن نمیدونم کجاباشگاه میریدوچندتاتردمیل داره که هر کدوم یک تادوساعت بریدیااجازه میدن ۵ساعت اونجاباشیدازماسانس داره ازطرفی مابرابدنسازی می ریم نه ورزش حرفه ای 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما۲۰دقیقه بیشترتردمیل نمیریم نمیزارن نمیدونم کجاباشگاه میریدوچندتاتردمیل داره که هر کدوم یک تادوساعت ...

ما تعدادمون کمتره ۱۰ نفریم خصوصی هم هست باشگاه هم مجهزه

ما هر ساعت بخوایم میتونیم بمونیم استفاده کنیم اما خوب پولشم میدیم در عوض

ما تعدادمون کمتره ۱۰ نفریم خصوصی هم هست باشگاه هم مجهزه ما هر ساعت بخوایم میتونیم بمونیم استفاده کن ...

تعجب کردم قدرش روبدونیدالبته اینجورتردمیل رفتن ۳ساعته زانوروهم داغون میکنه

تعجب کردم قدرش روبدونیدالبته اینجورتردمیل رفتن ۳ساعته زانوروهم داغون میکنه

آره داغون میشیم از خستگی اما تند هم نمیریم

ممنون مکمل نمیخورم همون سیب زمینی و تخم مرغ رو همیشه استفاده میکنم با شیرکاکایو که بهترین پروتیین هس ...

من مبتدی هستم مربیم بهم گفته قبل اومدن به باشگاه قهوه بخور با دو تا خرما .خونه ام رفتی دوتا تخم مرغ بخور.خرما گفت روزی دوتا بیشتر نمیتونی بخوری.این شیرکاکاهای آماده بیرون رو میخری یا خودت درست میکنی؟ چندتا تخم مرغ میخوری ؟ بهم گفت فقط یه زرده تخم مرغ در روز مجازی بخوری شما هم سفیدشو میخوری؟