2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز در هفته اوکی هس بعد هر تمرین سعی کن مواد پروتینی بخوری اللبته برای عضله سازی تا چندماه مکمل بخوری زودتر نتیجه میگیری با غذا خیلی جواب نمیده 

ی مربی خوب بگیر ازش برنامه ورزشی و غذایی بخواه تو 6و7 ماه اوکی میشی 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
واقعا در مورد اینجا چی فکر کردی😑

چرا عزیزم 

تعداد ورزشکارا الان کم نیس خودم سالهاس ورزش میکنم حرفه ای

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

هر روز برو اما یه روز ۵ ساعت تمرین کن روز بعدش ۲ ساعت 

از مکملای پیور پروتئین کارن استفاده کن بعد تمرین بریز تو شیر پرچرب 

از قرصای مولتی دیلی ۲ ساعت قبل تمرین استفاده کن 

بعد تمرین هم گین آپ بریز تو آب میوه بخور 

در کنار ورزش هم خرما و پسته و بادام و سه شیره رو همراه با شیر میکس کن نوش جان کن خیلی مقویه برا ورزش 

تمرینای عصله سازی هم مربیت بهت یاد میده تو اینترنت هم سرچ کن چند تاشونو از قبل یاد بگیر که یکم آشنایی داشته باشی

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
چه مکملی ک عوارض نداشته باشه

پروتتین و اینا مربی بهت میگه چه مگملی باشه البته از جای مطمین باید بخری ن ضرر نداره همه ورزشکارا تقریبا میخورن بعد چندماه استفاده ی دوره پاکسازی میری که بدنت خشک بشه و کبدت پاک بشه 

هر روز برو اما یه روز ۵ ساعت تمرین کن روز بعدش ۲ ساعت  از مکملای پیور پروتئین کارن استفاده کن ...

برای غذا هم شام تخم مرغ ابپز همراه با سبزیجات بخار پز استفاده کن

یه آزمایش هم بده که ببینی ویتامینا یا آهن بدنت کم نیست ..

اگه کم بود حتما آمپول ویتامین D رو بزن(۲ تا هست هر بار که میزنی) 

قرص آهن ففول هم استفاده کن (با دکترت مشورت کن اگه آهن بدنت کم بود )

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
هر روز برو اما یه روز ۵ ساعت تمرین کن روز بعدش ۲ ساعت  از مکملای پیور پروتئین کارن استفاده کن ...

عزیزم روزی 5 ساعت برای ی مبتدی کار سختیه اینطوری بدن ریزش میکنه این نوع ورزش برای کسیه که حداقل ده ساله ورزش میکنه و بدنش عادت داره ...اگه شیوه ورزش این باشه بدن ریکاوری نمیشه و از درون بدن داغون میشه من خودم 4 روز در هفته هم بدنسازی هم رزمی کار میکنم سالهاس بازم بدنم طی دو روز اخر هفته که تعطیلم ریکاوری نمیشه و خستم اینا که دیگه بخوان اون طور ورزش کنن بدنشون میبره 

بین هر تمرین هم ۱۰ دقیقه کافیه 

نذار بدنت سرد بشه . موقع تمرین باید بدن کامل گرم باشه که خوب نتیجه بکیری

مکمل هم فقط از داروخونه و جای معتبر که مربیت میگه بخر چون بقیه جاها فیکن 

اگه تغذبت خوب باشه نمیسوزونی

اگر توانش داری هرروز بری اتفاقا بهتره 

چون بجای اینکه مثلا ۳ساعت تمرین کنی ۱ساعت ۱ساعت و نیم میشه برنامه ات 

بعد یه روز بالا تنه کار میکنی یه روز پایین تنه یروز مثلا هوازی 

هرروز که یجا کار نمیکنی تا بسوزه 

البته همش به مربیت بستگی داره اگر کار بلد باشه عالیه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃