2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 54 پست

عزیز حتی اگه بچت ریز میز نباشه هم چون با جاریت همزمان بارداری اونا یه چیزی پیدا میکنن برای مقایسه و حرف

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزن نی نی گلت چقدره؟ من سی و شش هفته ام داره تموم می شه،امروز سونوی داپلر دارم وزن نی نی باید بالا ...

ببین گفت ۲۸۰۰ اما گفت احتمال خطا ۴۰۰ گرم داره شما رو ۲۴۰۰ حساب کن دکترمم گفت همون ۲۴۰۰

واقعا ؟ ینی نخورم دیگه اصلا نمی‌دونم چیکار کنم سردرگم شدم  شکمم خیلی خیلی کوچیکه و وزن هم کم ...

تازه شما آخراشی دیگه توکل بخدا 

من که اولای بارداریمه اصلا لب نزدم 

ولش کن میخوای خودتو اذیت کنی واسه خاطر حرف جاری 

نه همیشه میگفتم برام مهم نیست اما دیروز تا آخر شب هردمون تو یه مهمونی خانوادگی شوهر بودیم خیلی شلوغ بود وای کلافه شدم بس مقایسه میکردن و حرف میزدن

من سر پسر اولم بادوم زمینی و شیرکاکائو و بستنی خیلی میخوردم ۳۸ هفته بدنیا اومد ۳۹۰۰ وزنش بود بستنی خیلی بخور کلسیم هم داده 

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
نه همیشه میگفتم برام مهم نیست اما دیروز تا آخر شب هردمون تو یه مهمونی خانوادگی شوهر بودیم خیلی شلوغ ...

اره خب تو همه فامیلا هست ، ولی سعی کن ماکارونی، شیر ، خرما، مغزیجات، بخوری یهویی نخورید که معدتون بهم بریزه کم بخور ولی مداوم 

آخه بچه دومه و با جاری هم همزمان باردارم بدم میاد همش مقایسه و حرف و حرف

بی خیال،مقایسه که حالا حالا ها هست،بخواهی از حالا خودتو اذیت کنی که نمی شه،باید حواست می شد کسی اطرافت قصد بارداری نداشته باشه،بعدبچه می آوردی،البته از این جهت من خیلی سعی کردم باز نشد

من بچه اولم با جاریم هم زمان بود،البت دختر اون یه ماه بزرگ تر بود،وای چقدر مقایسه می کردن،دختر اون درشت و سفید و زرنگ بود از لحاظ حرکتی و دختر من کاملا برعکس....

دختر من شروع کرد حرف زدن و شعر خواندن و .....،دختر اون هنوز نمی تونست حرف بزنه،این شد تا دست از سر کچل ما برداشتن

ببین گفت ۲۸۰۰ اما گفت احتمال خطا ۴۰۰ گرم داره شما رو ۲۴۰۰ حساب کن دکترمم گفت همون ۲۴۰۰

وا ینی چی! ۲۸۰۰که عالیه. من رفتم گفت ۲۹۰۰گفت خیلی درشته موقع تولد بالای ۳۵۰۰میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت