2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 54 پست
آفرین👌 قرص ها زیاد تاثیر ندارن باید سعی کنی مواد غذایی طبیعی به بدنت برسونی پروتئین آجیل ولی زیاد ...

اخه من وقتی قرص نمیخورم اشتهام کم میشه احساس میکنم بعد قرص بیشتر میخورم

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین گفت ۲۸۰۰ اما گفت احتمال خطا ۴۰۰ گرم داره شما رو ۲۴۰۰ حساب کن دکترمم گفت همون ۲۴۰۰

نه بابا،الان دستگاهای خیلی دقیق شدن،اکه جایی بری که دستگاهای نو باشه،احتمال خطا نزدیکه صفره،

در صورت خطا هم تا صد،صد و پنجاه گرم ،نه دیگه چهارصد گرم،در ضمن بچه بالای ۲/۵ وزن و ۳۷ هفته ترم و رسیده است،نگران نباش

من به خاطر فشارم احتمالا ۳۷ هفته تمام ختم بارداری بدن،همش دعا می کنم وزن بچه بالای ۲/۵ باشه

پسرم ۲/۳۰۰ بود ،با وجود اینکه ترم بود باز دو سه روز نگه داشتن بیمارستان و اذیت شدم

اگه مشکل خون‌رسانی به جنین وجود نداره،و سونو داپلر شدی

معلومه خوب غذا نخوردی

من تو پسرم هم مشکل فشار خون داشتم،به هر چی دست می زدم،می گفتن نخور،فشار رو می بره بالا

این یکی گوش نکردم،چیز خواستی هم نخوردم،همون غذای هر روزمون رو،ولی زیاد پرهیز ندادم،تا آخرین سونو که وزنش متوسط بود،امروز برم ببینم چی می شه

نه بابا،الان دستگاهای خیلی دقیق شدن،اکه جایی بری که دستگاهای نو باشه،احتمال خطا نزدیکه صفره، در صور ...

ایشالا که میری و خیره ، جای خوب رفتم والا ولی تو سونو زده ۳۵ هفته و ۵ روز اختلاف دارم با سونو آن تی اون ۳۷ روزم 

دیگه ینی رشدش عقب تره

آره تقریبا 🤭

خوب اشتباه مصرف کردی😂مکمل ها هم رو وزن بچه تاثیر میزاره

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اخه من وقتی قرص نمیخورم اشتهام کم میشه احساس میکنم بعد قرص بیشتر میخورم

خب قرص هارو که باید استفاده کنید اما به تنهایی کافی نیست

حتما باید مواد غذایی مفید استفاده کنید

یا اینکه مثلا حتما در طول روز از نور آفتاب استفاده کنید اگر نه ویتامین دی به تنهایی کافی نیست