2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
شیر گاو هم اعتماد ندارم هم نمیخوره اصلا

یه مارک هست من تا یه سال پیش برای خودم میگرفتم😅الان یادم رفته

ولی قوطیش زرد رنگ بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من که ۷۰سال پیش نبودم ولی کامنتتون شبیه دیالوگ پیر زن های دهه ۳۰بود که نماد خرافات و کمبود سواد وآگا ...

ازروی تجربه میگم بچه اولم شیرخشکی بود تا۱۸ماهگیم شیرخشک خوردبعدش دکترش قطع کرد وگفت شیرگاوبخوره بعدازدوسالگی کلابالبنیات میانه خوبی نداره هربارآزمایش داده کلسیم بدنش کم بوداون زمان الان بهترشده بدنش پوکه به یه جایی بخوره فوری کبودمیشه درحالی که شایدبچه دیگه همون اتفاق بیافته میبینم چیزیش نشده بچه دومم هم اون اوایل مشاوره شیردهی میرفتم میگفتن شیرخشکای الان باپنج سال پیش یکی نیستن بخاطرتحریما استانداردنیستن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاریه به جای شیرخشک که معلوم نیست ازچی درست میشه شیرگاوبده بهش نکنین ازاین کارا 

یعنی چی معلوم نیست از چی درست شده میلیونها بچه دارن شیرخشک میخورن واسه بچه این خانوم بده؟؟ 

دنیا که دنیا نیست زندونه 
یعنی چی معلوم نیست از چی درست شده میلیونها بچه دارن شیرخشک میخورن واسه بچه این خانوم بده؟؟ 

عزیزم میلیونهابچه ازروی ناچاری میخورن ولی بچه این خانوم مجبورنیست بخوره بجای شیرخشک کلی غذای مقوی میتونه بده به بچه اش واقعالازم نیست بده

عزیزم میلیونهابچه ازروی ناچاری میخورن ولی بچه این خانوم مجبورنیست بخوره بجای شیرخشک کلی غذای مقوی می ...

نه از روی ناچاری نیست. دخترخاله من کاناداس با اینکه شیر داره دکتر گفته یه وعده شیر خودتو بده یه وعده شیرخشک 

دنیا که دنیا نیست زندونه 
نه از روی ناچاری نیست. دخترخاله من کاناداس با اینکه شیر داره دکتر گفته یه وعده شیر خودتو بده یه وعده ...

کانادا؟اینجاایرانه ها ازهمه طرفم تحریمه کامنتای منونخوندین؟گفتم که شیرخشک الان باپنج سال پیش یکی نیست

ببلاک 

دمت گرم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕