2777
2789
عنوان

شیرخشک

153 بازدید | 23 پست

سلام خانوما.میشه یه شیر خشک خوشمزه معرفی کنین؟؟دخترم یک‌ سالشه تازه میخوام بهش بدم البته تا ۶ماهگی خورد دیکه نخورد الان میخوام یه شیرخشک خوشمزه بدم که بخوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیر خشک خیلی از شیر گاو بهتره انواع ویتامین داره 

اماشماتو روند تولیدش اصلا درجریان نیستین الان شیرخشکاخیلی استاندارد نیستن بچتونم بزرگ شده مجبورنیست بخوره شیرگاور یابز رو با شیره مخلوط کنین بدین بچتون این ازهمه چیز بهتره 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یکسالگی؟!خب غذا بهش باید بدی چرا برمیگردی ب عقب!ب جای شیر خشک غذاهای خوبو مقوی مناسب سنش بهش بده

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
شیر پاستوریزه بدم؟؟؟

اصلا شیرپاستوریزه واقعامزه هم نداره نمیدونم تاحالاشیراز یه دادمدار گرفتین خوردین یانه منظورم اینه یه روستایی که حیوون نگه میداره من خوردم اکثرلبنیاتی سنتیا شیری که میفروشن مزه اون شیرومیده کم وبیش اما آب قاطیش میکنن اگه یکم بجوشونین بهتره یک ربع حتمابجوشه خودتونم توش یکم آب میتونین بزنین

چه کاریه به جای شیرخشک که معلوم نیست ازچی درست میشه شیرگاوبده بهش نکنین ازاین کارا 

من که ۷۰سال پیش نبودم ولی کامنتتون شبیه دیالوگ پیر زن های دهه ۳۰بود که نماد خرافات و کمبود سواد وآگاهی ان و میشه تو رمان های آقای جمال زاده دید بود

اتفاقا شیر خشک رو با انواع ویتامین های ضروریه بدن غنی میکنن‌

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میخواین براش کاری کنین که ازهمه چی مهمتره انواع غذاخاروبهش بدین خودتون جوانه ماش وگندم واینارودرست کنین پودرکنین توغذاهاش بریزین سبوس گندم وبرنج بگیرین ازهرکدوم توانواع غذاتون به عنوان چاشنی استفاده کنین همه ویتامینا وموادمغذی بدن بچه که هیچ کل خانوادتون تامین میشه