2777
2789
عنوان

بچمو ول کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 82 پست
حمله نکنید بهم فقط نظرم رو می‌خوام بگم  شمایی ک میگید برو بچه رو بیار یا بفرست کسی بیارتش این ...

بعید نیست ولی حداقل اون موقع میتونه به پلیس زنگ بزنه بگه شوهرم منو تو خونه راه نمیده صورتجلسه بکنه

دست بالا برا ایشونه تا اینکه اون براش ترک منزل بگیره

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
ضمنا من نبش قبر نکردم سوال کردم در جوابشون علت سوالم رو توضیج دادم.. که درواقع الانم نبایذ به شما ...

شما فعلا حد خودتو نمیدونی ک دعوا میگیری با من 

اگه نظر همه خواه خوب یا بد محترم هست شما هم یاد بگیر تو چت بقیه رو نزنی 😂😂😂

❄ Only G♥D ❄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضی ها مادرو درک نمیکنن چرا همه زخم زبون میزنن مگه اینا میدونن من چ سختی ها رو تحمل کردم چ زجر ...

عزیزم خانواده‌ای همسرت  بهت زنگ نزدن ؟؟

چیزی نگفتن ؟

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
چرا بعضی ها مادرو درک نمیکنن چرا همه زخم زبون میزنن مگه اینا میدونن من چ سختی ها رو تحمل کردم چ زجر ...

والا من اومدم دوتا پیام گذاشتم خوردنم خدا به دادت برسه 

کلا عزیزم اینجا تاپیک خوبم ک بزنی آخر کسی هست حمله کنه به هر طریقی 

امیدوارم زندگیت درست بشه من تجربه ندارم اما دعا میکنم برات قلبت آروم بگیره 

❄ Only G♥D ❄
بعید نیست ولی حداقل اون موقع میتونه به پلیس زنگ بزنه بگه شوهرم منو تو خونه راه نمیده صورتجلسه بکنه ...

درست میگید ولی متأسفانه ما تو کشوری زندگی میکنیم ک مرد سالار هست و تا بخواد شکایت و اینا بشه چندماه طول می‌کشه

❄ Only G♥D ❄
اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعدم تو شرایط یکو د نمیکنی انشاالله تو شرایطش گیر کنی درک کنی 

من جوری ک راحتم تایپ میکنم اینش ب خودم مربوطه 

بعدشم هر کسی اندازه خودش مشکل داره شما نفرین نکن ک ب خودت برنگرده 😏

شما فعلا حد خودتو نمیدونی ک دعوا میگیری با من  اگه نظر همه خواه خوب یا بد محترم هست شما هم یاد ...

شما اول ریپلای کردی

حالت خوش نیست مثل اینکه😅😅

خودت ریپلای میکنی بعد میگی چرا جوابم ‌رو‌ میدین؟؟

😅😅😅😅

دعوارو مگ میگیرن؟😃😃 

💕

به شما چه  اگه میتونی با یه کامنت کمکش کن نمک زخم نباش

به شما چه که من چی گفتم؟؟

به چه حقی ریپلای میکنی پیامی که مخاطبش نیستی؟🧐

دلم خواسته سوال کردم

طبق جوایش راه کارم دادم.کمک کردم..

شما نظرتو بده رد شو

🙏🏻

💕

مادر شوهرت هرچقدر هم بد باشه از نظر من قابل تحسینه!!! چون جوری به بچش محبت کرد که تا بزرگسالی هم اگه ...

گلم بعضی ها دیکتاتورن فکر میکنن واسه همه چی باید

حرف حرف اونا باشه درحالیکه اشتباه میکنن هر چیزی

حد و اندازه ای داره. ببین چقد به استارتر فشار اوردنه

اذیتش کردنه که پاره ی تنش و گذاشته رفته

این عادلانه نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اسی حتما توی تاپیک بگو چیکار کردی 

خیلی نگران شدم 😥😥 

خدا کمکت کنه ان شاالله 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

چطوری دلت اومد😢

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
شما اول ریپلای کردی حالت خوش نیست مثل اینکه😅😅 خودت ریپلای میکنی بعد میگی چرا جوابم ‌رو‌ میدین؟؟ ...

حال شما خوش نیست ک حالت تدافعی داری من فقط گفتم بهتره الان صحبت این موضوع که چرا بچه دار شدی با حال خراب این خانم نشه 

شما فعلا شدی آمارگیر سایت دونه دونه کامنت ها رو می‌شماری هرکی یه دونه بیشتر جواب داد گزارش میزنی مفتش سایتی... بعدم ببخشید استاد ادبیات دکتر یکتا که نپرسیدم دعوا رو میکنن یا میگیرن واقعا معذرت می‌خوام ...شما جای غلط و درست میدونستی نبش قبر زندگی مردمو نمی‌کردی نه اینکه بگی دعوا رو میگیرن یا می‌کنن الآنم برو تاپیک های دیگه چون تا صبح بخوای جواب بدی من کم نمیارم و حرف نمیخورم دعوا هاتو تو بقیه تاپیک ها بکن 

❄ Only G♥D ❄
گلم بعضی ها دیکتاتورن فکر میکنن واسه همه چی باید حرف حرف اونا باشه درحالیکه اشتباه میکنن هر چیزی ح ...

اره واقعا 

همه ی زن و شوهر های جوون ، اول زندگی مشکل دارن  

باید خانواده ها آروم شون کنن که متاسفانه برعکس عمل میکنن

حال شما خوش نیست ک حالت تدافعی داری من فقط گفتم بهتره الان صحبت این موضوع که چرا بچه دار شدی با حال ...

عزیزم

من ولی اصلا لنگه شما نیستم

توی خانواده درست بزرگ شدم..شان و‌شخصیت برای خودم قائلم

با امثال شما که دنیال دعوا هستند دهن به دهن نمیشم..

حرفتو زدی گفتم ترجیحم اینه اینطور سوال کنم

به شماهم ربطی نداره..اوکی؟؟؟

ولی شما دنبال کیفت توی‌ خونه ما هستی

و دلت تنش میخواد

گشتم نبود 🏳️🏳️🏳️🏳️

ولی من ادمی نیستم وقتم صرف شما کنم🙃🙃

خوش🙌🏻

@نی_نی_یار_شب  

رسیدگی کنید 

اینجا مکان عمومی برای نظر دهی هست

نه که ی عده به خودشون اجازه بدن کامنتی کخ ارتباط باهاشون نداره رپیلای کنند و ادبی که بهشون یاد ندادن نمایان کنند

جو‌سایت رو‌مسموم‌ کنند.

💕