2777
2789
عنوان

بچمو ول کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 82 پست

مادر شوهرت هرچقدر هم بد باشه از نظر من قابل تحسینه!!! چون جوری به بچش محبت کرد که تا بزرگسالی هم اگه خواست آب بخوره ازش نظر می‌پرسه. مطمئن باش چنین مادری هرگز به خاطر قهر بچشو گشنه نگه نداشته!!!  

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
امروز تولدش بوده دیشب برای پول داشت منو خفه میکرد 4 سال هیچی نگفتم 4 سال سوختمو ساختم

پاشو برو گور بابای پول تو خونه خودت شوهرتو آدم کن به خدا از قهر کردن چیزی درست نمیشه جز این که بچت داغون میشه وشوهرت هارتر پاشو همین الان برو بذار هر چی دلش خواست بگه کم محلی کن نتیجشم ببین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=250707643]اولش اینجور نبود چ میدونستم اینجور میشه چ میدونستم بدون اجازه مامانش آب نمیخوره[/QUOTE

نه دیگه

بعضی چیزا از اول معلومه.

یه همون دلایلی که ازش یچه داز شدی

فکر کردی مرد خوبیه..پدر خوبیه فکر کن..چیشد عوض شد؟

چرا عوض شد؟؟

درست بشو نیست؟؟ ارزش دارخ تن بچه رو بلرزونی؟

اگر روی دنده لج بیفته بچه رو نده بهت میتونی؟

اونموقع شتاب زده عمل کردی

به قول خودت چه میدونستی

الان که دیگه مادری تجربه داری

شتاب زده عمل نکن..

صبوری میکردی

اون میتونه ترک منزل بزنه برات

تورو از دیدن بچخ مجروم کنه

و هزارتااا کار دیگه..

دختر خوب اشنیاه کردی

خیلی اشتباه کردی

💕

چون من مجردم و کمکی ازم ساخته نیست اما مثل شما نبش قبر زندگی ایشون رو نمیکنم وقتی نمیتونم کمک کنم حا ...

اتفاقا خیلی درست میگه آخه وقتی میدونه طرف بداخلاقه مامانیه یا هر چیز دیگه ای چرا باید یه طفل معصومو بیاره تو اینجور زندگی مگه اون بچه چه گناهی داره الان تو مجردی بهتره درس بگیری

اسی شوهرت هیولا قبول عزیزم  قطعا همسرت تعادل روانی نداره درسته؟؟؟ خب الان بدتره که بچه دوساله بهانه گیر تنها گذاستی پیشش ممکنه خدای نکرده بلا سرش بیازه من بودم همین الان اژانس میگرفتم بچمو میاوردم

😎💚🐬

حمله نکنید بهم فقط نظرم رو می‌خوام بگم 

شمایی ک میگید برو بچه رو بیار یا بفرست کسی بیارتش این نیمه رو هم دیدید که شاید شوهرش لج کنه در روی عهدی باز نکنه ؟ 

❄ Only G♥D ❄

شوهرت حال خوصله بچه داره حداقل بهش غذا بده باهاش بازی کنه سرگرمش کنه کمتر بهانه شیر بگیره یا نه

اگه پدر خوبیه و شوهر بد( که بعیده) خب به بچه میرسه 

ولی اگه از این وحشیاس که تا بچه نق بزنه هوار میکشه 

برگرد برو خونه ات 

خواستی هر کاری هم کنی بچه ات و از خودت جدا نکن

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
تخسیره اون بچه چیه این وسط؟  سره لج بازی و دعوا با شوهرت بچتو ول کردی؟  همین شماها آبرو ...

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعدم تو شرایط یکو د نمیکنی انشاالله تو شرایطش گیر کنی درک کنی 

امروز تولدش بوده دیشب برای پول داشت منو خفه میکرد 4 سال هیچی نگفتم 4 سال سوختمو ساختم

عزیزم شما معلومه دلت پر شده 

با یک حرف و بحث ،  بهم ریختی. 

ببین اگه شرایط داری برگرد 

ولی بعداً با مشاوره حرف بزن 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
اتفاقا خیلی درست میگه آخه وقتی میدونه طرف بداخلاقه مامانیه یا هر چیز دیگه ای چرا باید یه طفل معصومو ...

من نگفتم ایشون اشتباه میگه اما با حالت تدافعی داره میگه چرا بچه آوردی مگه از روز اول نمی‌شناختیش من دارم میگم الان تو این شرایط براش نبش قبر نکنید همین !! شاید شوهرش یک ساله اینجوری شده شاید هزار تا مشکل دیگه بوده میگم الان بحث ایشون چیز دیگه ای هست چیکار داریم می‌پرسیم چرا بچه دار شدی چرا فلان 

❄ Only G♥D ❄

استارتر گل قشنگم باید بچه رو با خودت میبردی

اگه بخوای مرتب از خودت جداش کنی فردا صاحبش

نمیشی ممکنه مادر شوهرت کاری بهش کنه ازت زده بشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چون من مجردم و کمکی ازم ساخته نیست اما مثل شما نبش قبر زندگی ایشون رو نمیکنم وقتی نمیتونم کمک کنم حا ...

ضمنا من نبش قبر نکردم سوال کردم

در جوابشون علت سوالم رو توضیج دادم..

که درواقع الانم نبایذ به شما توضیح بدم چون به شما ارتباطی نداره

اینجا سایت عمومی هست همه میتونن نظر بدن

خواه غلط یا درست.

بهتره حد خودتون رو بدونید نظرتون بدین رد شید

💕

حمله نکنید بهم فقط نظرم رو می‌خوام بگم  شمایی ک میگید برو بچه رو بیار یا بفرست کسی بیارتش این ...

چرا بعضی ها مادرو درک نمیکنن چرا همه زخم زبون میزنن مگه اینا میدونن من چ سختی ها رو تحمل کردم چ زجر های کشیدم گفتم اگر بچمو ی شب پیشش ول کنم بره آدم میشه