2777
2789
عنوان

بچمو ول کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 82 پست
یه بچه شیر خوره کجای زندگی ایناس ک الان باید گشنگی و بی خوابی بکشه؟ میدونی شب تا صبح چند بار بیدار ...

حرفتون درسته اما شما کارتون درست نیست کسی رو در هر صورتی بدون اینکه نسبتی باهاش داشته باشید فحش بدید یا حتی احمق خطاب کنید 

❄ Only G♥D ❄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الان ایشون رو محاکمه میکنید توی این وضع ؟ به جای کمک گذشته رو نقش قبر نکنید براشون شاید یک ساله ...

شما چرا داری دونه دونه همه رو ریپلای میکنی؟؟

من دلم میخواد اینطور سوال کنم

حتما دلیی دارم برای سوالم

شماهم جوری که دلت میحواد سوال کن و کمک🫡

💕

حتی اگر بچه شیر نمی‌خورد کارتون خوب نبوده این سن بچه اضطراب جدایی میگیره بعدا باید کلی مشاوره بری تا بتونی درستش کنی حتی همین الان برگردی اون بچه دیگه به سختی ازت جدا میشه چون اون اضطراب میوفته به جونش تو رو خدا مواظب روح و روان بچه ها باشید 

اولش اینجور نبود چ میدونستم اینجور میشه چ میدونستم بدون اجازه مامانش آب نمیخوره

استارتر تو رو خدا برگرد.بخدا دارم گریه می کنم بخاطر بچت.اصلا امشب نی نی سایت چخبره!!!همه دعواشون شده😢😢😢

شما چرا داری دونه دونه همه رو ریپلای میکنی؟؟ من دلم میخواد اینطور سوال کنم حتما دلیی دارم برای سوا ...

چون من مجردم و کمکی ازم ساخته نیست اما مثل شما نبش قبر زندگی ایشون رو نمیکنم وقتی نمیتونم کمک کنم حالت تدافعی هم نمی‌گیرم برای شخص مخاطبم که حالش بدتر بشه 

❄ Only G♥D ❄

چرا انتقام شوهرتو از بچه ی شیرخواره داری میگیری

فکر نکن با چهارتا نق و نوق بچه شوهرت آدم میشه،یکیو بفرست بچتو بیاره پیش خودت

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
تو جای من نیستی با ی مرد ک دست روم بلند میکنه ی مردی ک کل زندگیش مادرشه من فقط یه کلفت هستم اونجا&nb ...

ولی بچت بی گناهه بچه وسیله فشار به طرفین نیست 

باید میبردیش

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
تو جای من نیستی با ی مرد ک دست روم بلند میکنه ی مردی ک کل زندگیش مادرشه من فقط یه کلفت هستم اونجا&nb ...

خب اینا رو میدونستی چرا بچه آوردی عزیز؟به امید بهتر شدن؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.