2777
2789
عنوان

نوزاد نارس و مسدود بودن بینی!😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 113 پست
بمیرم الهی😓😓😓براش نذر کن

هر نذری ب ذهنم رسیده کردم دعا کنید توروخدا

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس وحالت و منی که مادر نوزاد ناریم با تمام وجودم میفهمم اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه 

نارس بودنش ی طرف این ک گفتن این مشکل رو داره خیلی سخت بود

بعدشم زدم تو نت درباره بیماریش تحقیق کنم ک خیلی چیزای وحشتناکی نوشته بود

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
به همون‌امام رضایی که اون کوچولو رو گذاشت تو دامنتون پناه ببرید ، ان‌شاءالله که اینبارم ناامیدتون نم ...

یا امااااام هشتم خودت ب دادم برس 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نارس بودنش ی طرف این ک گفتن این مشکل رو داره خیلی سخت بود بعدشم زدم تو نت درباره بیماریش تحقیق کنم ...

میدونم ...یه نصیحت اصلا سمت سرچ تو نت نرو فقط نکرانیتو ۱۰۰ برایر میکنه...به خدا توکل کن باور کن که خدا مهربونه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من قول میدم بهتون بچت  هیچ مشکلی نداره عملش هم راحته

خدا از دهنت بشنوه ان شاءلله

یا صاحب الزمان خودت نظر کن😭

میدونم ...یه نصیحت اصلا سمت سرچ تو نت نرو فقط نکرانیتو ۱۰۰ برایر میکنه...به خدا توکل کن باور کن که خ ...

متاسفانه خریت کردم و رفتم الان از فکرم بیرون نمیره دارم دیونه میشم

الان ماشالله ۴ سال و نیم اشه ...خیلی زجر کشید ولی خدا بهم بخشیدش

خدا نگه داره برات چند هفته ب دنیا اومد؟

چه مدت تو دستگاه بود؟

زجر چی عزیزم؟🥺 ابجی منم ۳۳ هفته زایمان کرد تاحالا ک مشکلی نداشته بنظرت دیگم بوجود نمیاد؟

بچه تو دستگاه باشه خیلی سخته خیلی

مال تو چه مدت بود؟

سه روزه ب دنیا اومده و معلوم نیست چه مدت باید بمونه

بینیش هم مسدوده و مشکل داره باید جراحی بشه