ققنووس2 مدیر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 عنوان نوزاد نارس و مسدود بودن بینی!😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 113 پست بچه ها کسی رو سراغ دارید این مشکل رو داشته و خوب شدهنوزادم ۳۲ هفته ب دنیا اومد و انتهای بینیش کامل مسدوده و از دهان فقط نفس میکشهدکتر گفته باید جراحی بشهتو نت زدم اسم بیماریش آترزی کوان هست و احتمال نقایص مادرزادی دیگ هم توش زیاده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست... 1401/06/08 | 02:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 عکس بچتو داری بفرستی نه ولی ظاهرش طبیعیه شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 بمیرم الهی😓😓😓براش نذر کن هر نذری ب ذهنم رسیده کردم دعا کنید توروخدا شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
cuctos عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 2395 حس وحالت و منی که مادر نوزاد ناریم با تمام وجودم میفهمم اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه نوزادت خوبه عزیزم؟
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 حس وحالت و منی که مادر نوزاد ناریم با تمام وجودم میفهمم اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه نارس بودنش ی طرف این ک گفتن این مشکل رو داره خیلی سخت بودبعدشم زدم تو نت درباره بیماریش تحقیق کنم ک خیلی چیزای وحشتناکی نوشته بود شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
setarehcccd71 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 444 هر نذری ب ذهنم رسیده کردم دعا کنید توروخدا من قول میدم بهتون بچت هیچ مشکلی نداره عملش هم راحته
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 به همونامام رضایی که اون کوچولو رو گذاشت تو دامنتون پناه ببرید ، انشاءالله که اینبارم ناامیدتون نم ... یا امااااام هشتم خودت ب دادم برس 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23022 نارس بودنش ی طرف این ک گفتن این مشکل رو داره خیلی سخت بود بعدشم زدم تو نت درباره بیماریش تحقیق کنم ... میدونم ...یه نصیحت اصلا سمت سرچ تو نت نرو فقط نکرانیتو ۱۰۰ برایر میکنه...به خدا توکل کن باور کن که خدا مهربونه هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 من قول میدم بهتون بچت هیچ مشکلی نداره عملش هم راحته خدا از دهنت بشنوه ان شاءللهیا صاحب الزمان خودت نظر کن😭 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23022 نوزادت خوبه عزیزم؟ الان ماشالله ۴ سال و نیم اشه ...خیلی زجر کشید ولی خدا بهم بخشیدش هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 میدونم ...یه نصیحت اصلا سمت سرچ تو نت نرو فقط نکرانیتو ۱۰۰ برایر میکنه...به خدا توکل کن باور کن که خ ... متاسفانه خریت کردم و رفتم الان از فکرم بیرون نمیره دارم دیونه میشم شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
cuctos عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 2395 الان ماشالله ۴ سال و نیم اشه ...خیلی زجر کشید ولی خدا بهم بخشیدش زجر چی عزیزم؟🥺ابجی منم ۳۳ هفته زایمان کرد تاحالا ک مشکلی نداشته بنظرت دیگم بوجود نمیاد؟
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 الان ماشالله ۴ سال و نیم اشه ...خیلی زجر کشید ولی خدا بهم بخشیدش خدا نگه داره برات چند هفته ب دنیا اومد؟چه مدت تو دستگاه بود؟ شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 زجر چی عزیزم؟🥺 ابجی منم ۳۳ هفته زایمان کرد تاحالا ک مشکلی نداشته بنظرت دیگم بوجود نمیاد؟ بچه تو دستگاه باشه خیلی سخته خیلی شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 مال تو چه مدت بود؟ سه روزه ب دنیا اومده و معلوم نیست چه مدت باید بمونهبینیش هم مسدوده و مشکل داره باید جراحی بشه شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...