2777
2789
عنوان

نوزاد نارس و مسدود بودن بینی!😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 113 پست
دارم دغ میکنم

الهی بگردم 

چاره چیه باید عمل بشه دیگه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش من خودم بچه بود  مشکل داشتم و عمل کردم هیچ نقصی جز بخت بد ندارم

واقعا راست میگی؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ازین میترسم ک نوشته بود این نوزاد ها ممکنه خیلی بیماریهای دیگ داشته باشن

میخواستم ببینم کسیو سراغ داشتین ک اینجوری بوده و فقط همین نقص رو داشته

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
اره گلم اصلا رد جراحی هم باقی نمونده که فک کنی میمونه

نه از جراحی و ردش نمیترسم

اگ همین مشکل باشه ک توکل بر خدا 

خیلی میترسم ک مشکلات دیگ داشته باشه

مثلا نوشته بود اینجور نوزادا چشم و گوش و جمجمه شون هم مشکل داره

ازین میترسم ک نوشته بود این نوزاد ها ممکنه خیلی بیماریهای دیگ داشته باشن میخواستم ببینم کسیو سراغ د ...

تو اینترنت چرت و پرت زیاده من از خود تعریف نباش فوق لیسانس با معدا ۱۸ونیم مهندسی عمران تموم کردم خیلی باهوش بود ی سالگی هم هم راه رفتم هم حرف زدم 

اصلا عمل سختی نیست 

عزیزمی ان شاءلله هرچی از خدا میخوای بهت بده

یکم خیالم راحت شد

تو اینترنت چرت و پرت زیاده من از خود تعریف نباش فوق لیسانس با معدا ۱۸ونیم مهندسی عمران تموم کردم خیل ...

ماشاءلله عزیزم

دعا کن تورو خدا برا بچم