2777
2789
میدونه من خودمم زیاد دوست ندارم مثلا درباره خانوادم چیزی بگم تو سایت ولی بعضی وقتا که خیلی دلم گرفته ...

اولش بهم گفتن به همشون احترام میزاری نکنه یه وقت بی احترامشون کنی... حالا میگن تو مارو میفروشی به اونا... میگن تو به خانواده اون خیلی احترام میزاری مارو هیچی میکنی میخوام یه بار بری به شوهرت بگی خانوادت فلان ببینی چطور خرابت میکنه ولی اگه اون بیاد بگه ما فلانیم تو تازه تاییدم میکنی.... اینا همه فرضیات خودشونه نه من نه شوهرم یه بارم تو همچین وضعیتی قرار نگرفتیم که از خانواده هم بد بگیم 

تازه خیلی چیزا هست که میترسم بگم بشناسنم... خدا کمک کنه زودتر هم من هم شما بریم سر خونه زندگی خودمون ...

انشاالله،میفهمم چی میگی فعلا فقط تحمل کن معمولا مامانای اینجوری زیاد منطقی نیستن پس یکم با مامانت را بیا سر خونه زندگی خودت که بری درست میشه فقط سعی کن این مسائل رو رابطت با شوهرت تاثیر نزاره چون خودم بعضی وقتا که بعضی چیزا میشنوم تو خونه بعدش ب شوهرم گیر میدم بعدش میبینم اون گناهی نداشت🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله،میفهمم چی میگی فعلا فقط تحمل کن معمولا مامانای اینجوری زیاد منطقی نیستن پس یکم با مامانت را ...

نه تا حالا خداروشکر اینجوری نشده ... مشکل خانوادمم همینه که شوهرمو خیلی دوست دارم... میگن تو خودتو همش میخوای جلوش خوب نشون بدی ... آقا خب شوهرمه باید باهاش خوب باشم اصن نمیتونم بد باشم مگه مریضم