2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم قبل از ازدواجم با داداش بزرگم رابطم بهتر بود

یه بار الکی جلو شوهرم منو ادم بده کرد.. رفته بودیم مهمونی به داداشم گفت اگه تو بمونی ماهم میمونیم بری ماهم میریم هرچی بگی ... اومد نشست که بمونه بعد جلو شوهرم گفت من بهت میگم آقا... خوابش میاد بریم تو هی میگی بمونیم

نه خواهر بزرگترم ۱۶ سال پیش ازدواج کرده 

ببین دوران عقد این چیزا رو هم داره بهتره آدم زودی عروسی کنه من که فعلا هنوز نمیتونم عروسی بگیرم اختلاف افتاده بین خانوادم و همسرم فقط نزار ب جایی برسه که بین خانوادت و همسرت حریم حرمتا شکسته بشه که خیلی برات سخت میشه هرچی هست مثلا از طرف خانوادت سعی کن نزاری همسرت زیاد بدونه یا برعکس بنظرم اینجوری بهتره 

مامانم رفت سفر با بابام من جرات رفتن خونه شوهرم اینا رو نداشتم ... داداشم تا ۲ شب بیرون بود تا ۲ شب تنها میموندم تو خونه.... بعد که یه بار بابام رفت سفر قرار بود شوهرم بیاد دنبالم برم خونشون مامان الم شنگه ای به پا کرد که کجا میری من تنهام داداشت شبا دیر میاد خونه میخوای بری به جهنم

واسه اینه دلم پره وگرنه‌من اهل درد دل با کسی نبودم

میدونه من خودمم زیاد دوست ندارم مثلا درباره خانوادم چیزی بگم تو سایت ولی بعضی وقتا که خیلی دلم گرفته بوده اومدم و گفتم،،دوران عقد هم برا امثال منو تو خیلی سخته چون نه دختر پدرتی نه زن شوهرت نمیدونی ب ساز کی برقصی که ب اون یکی بر نخوره

میدونه من خودمم زیاد دوست ندارم مثلا درباره خانوادم چیزی بگم تو سایت ولی بعضی وقتا که خیلی دلم گرفته ...

تازه خیلی چیزا هست که میترسم بگم بشناسنم... خدا کمک کنه زودتر هم من هم شما بریم سر خونه زندگی خودمون....