2777
2789
عنوان

لاغری همسرم

860 بازدید | 13 پست

تا حالا کسی با استاد رضا ناصری وزن کم کرده همسرم وزنش خیلی زیاد از عمل اسلیو هم میترسه دوست داره لاغر بشه کسی رو میشناسید که پیش دکتر یا مربی خوبی وزن کم کرده باشه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همسرتون اگر خانمه باید با خانمایی ک قصد لاغری دارن رغابتی وزن کم کنه بتنهایی سخته

شوهرم به خاطر چاقی پا درد و فشار خون و کبد چرب داره 

بخدا مشکل منم هست😂 من صبحانه میخورم بعدش دوباره خورد خورد نون لقمه میکنم میخورم . ولی بعدش میرم با ...

ای بابا 

امشب از سفر برگشته یه دیس بزرگ ماکارونی باسس و سالاد خورده با ماهم شام خورد میوه هم خورده 

ای بابا  امشب از سفر برگشته یه دیس بزرگ ماکارونی باسس و سالاد خورده با ماهم شام خورد میوه هم خ ...

باشگاه بره درست میشه . اصلا ورزش که میکنی اشتها کم میشه بعدش . شما یکی دوماه بفرستش باشگاه ببین جواب میگیری یه نه . سمت قرص و دارو نرو

شوهرم به خاطر چاقی پا درد و فشار خون و کبد چرب داره 

کترسناک تغذیه براش وقت بگیر

خونه هم غذاهای پر کربوهیدرات مثل کوکو سیب زمینی و سالاد الویه و ماکارانی و کتلت درست نکن 

همیشه سبزیجات و سالاد هم تو سفره باشه برای پر کردن معده

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد