دلیلش اینه ک به آینده م خیلی ضربه میزنه و نمیخام این اتفاق بیفته و دلم هم نمیخاد از دستم ناراحت بشه صمیمیت ما افراطی نبوده ولی صمیمی ترین دوستیه ک دارم ولی آینده م برام مهم تره لطفا اگ پیشنهادی دارین بگین ممنون میشم :)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کمتر پیام بده بهش اصن تو پیام نده بهش وقتیم ک اون پ میده سرد جواب بده
ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
خوراک منه اینکار😄کلا دیگه نه جواب میدم نه توضیح ...حتی با خداحافظی خوشحالش نمیکنم 😅😅 آدم مزاحم رو در سکوت تموم کن ..
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.