😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
طلا بگیر تا ماه زایمان گرون تر میشه میتونی بفروشی چیز بخری سودم ممکنه بکنی
طلا بخرم دیگه شوهرم نمیزاره برا سیسمونی بفروشمش
گفته یا طلا یا سیسمونی
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
in the name of BTS💜I"m ARMY girl::::)))) خدایا قربونت برم میشه یبارم ب دل ما کاری کنی؟؟ فقط ی چی ازت میخوام🥲 بهم بدش؟ باش؟ بخودت قسم بدجوری دوسش دارم ینی میشه سوپرایزم کنی؟ م 🥲 ینی میشه این همه رویا ک باش میسازم واقعی شن؟🥲خدایا فداتشم فق ب خودت ایمان دارم و میدونم ک دلمو نمیشکونی🥲💗الهی فداااااااااتشم مننننننن خداجووننم:::))))🥺🤍M🤍🥲
چ فرقی داره چ رنگی باشه اصلا کی این قوانین رو گذاشته ک ابی فقط مال پسره .. الان تو خودت تاحالا هیچی ابی نپوشیدی؟؟؟ ذهن و افکارتو شست و شو بده . پولتم بده طلا استفاده کن
قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بچه اولویته تاکی میخواید طلا بخرید مجرد و بی بچه بمونید و طلا بخرید
خودمم واقعا دلم میخواد برا بچم بخرم
کلا اهل پس انداز نیستم مگر برا بچه هام
ولی گفتم اینجام ی مشورت کنم😁
خب اونا رو بفروش یه مقدار از پولی که شوهرت داده رو بزار روش واسه دختر وسیله بگیر. با مابقیش طلا بخر
سرویس خودم قیمتی نداره آخه
قدیمی شده نهایت ۱تومن بخرنش