2777
2789
عنوان

ی موضوع حیاتی😬

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 30 پست
سرویس خودم قیمتی نداره آخه  قدیمی شده نهایت ۱تومن بخرنش

شوهرت چقدر داده مگه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

عزیزم طلا بخرداره که بچه تون رنگش زیادمهم نباشه برات مگه برای هربچه که میاریم بایدسیسمونی بخریم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه ربطی داره بچه جدید وسایل جدید میخواد متناسب با خودش

اگر ندارن اجباری نیست همونا رو استفاده کنن .. الان بحثش بیشتر رنگشه منم گفتم رنگ جنسیتی نیست

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
شوهرت چقدر داده مگه؟

انقدی ک میشه ۸ ۹ گرم طلا خرید ۱۰ ۱۲ تومنه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خب اگ طلا بگیری ممکنه پول نده واس سیسمونی؟؟ یا بهت میده؟

نه دیگه مطمئنم نمیده 

چون کلا با خرید سیسمونی مخالفه میگه همونا نوعه نیاز نیس بخری ولی چون فک نکنی خسیسم پولشو میدم خودت تصمیم بگیر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیرم برای دخترت طلا بخرگوشواره گردن بندپلاک قشنگ بزارکناربراش پسندازبشه ادم همیشه یه جورنیست گاهی لازم نیشه براخودش خرج کن بدن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

واسه وسیله جدید حداقل چقدر لازم داری؟ اگر بخوای چیزای متوسط بخری؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه جوری میگن طلا اخه و پیفه

اینده اون بچه ب همون طلا بنده بچه پول میخاد دراینده

وقتی لوازم پسرت سالمه چ اشکالی داره واسه دخترتم استفاده کنی

یه جوری میگن بچه در اولویته انگار گفتیم بچه رو بزار دم در😐

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
عزیرم برای دخترطلا بخرگوشواره گردن بندپلاک قشنگ بزارکناربراش پسندازبشه ادم همیشه یه جورنیست گاهی لاز ...

بچه هامو بیمه میکنم هردورو برا دخترم نمیخام طلا پس انداز کنم پسفردا پسرم نگه پس من چی😂هردوشون مث هم بیمه عمر میکنم انشاالله بزرگ شدن ی پس انداز کوچیکی باشه

نه دیگه مطمئنم نمیده  چون کلا با خرید سیسمونی مخالفه میگه همونا نوعه نیاز نیس بخری ولی چون فک ...

خب برای خود دخترت طلا بگیرش بعد بگو ک واسش طلا خریدم نمیشه ک بچه لباس پسرونه تنش باشه و ..... ممکنه بده یا هچاز خرجیت واسش بخر

آمین شود هر آنچه می پِنداری🥲🤍

بنظر من سرویس خواب رو بیخیال شو. نهایتا شاید بشه برچسبی چیزی روش چسبوند از اینا که روی در کابینت ها میچسبونن رنگشو عوض میکنن. بعدا که بزرگ تر شد و دستت باز شد واسش بخر. فقط وسایلی که واسه بیرون میخوای دخترونه بخر اونم چیزای گرون نخر 

پایین ترین حالتش ۵ ۶تومنه