2777
2789
عنوان

شام برنجی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زرشک هم میریزیم توش اصلا شیرین نمیشه مثه مواد لوبیا پلو بجای لوبیا هویج میریزیم و زرشک و بدون رب

این دفعه امتحان میکنم یه بار کتلت هویج درست کردم افتضاح شد😂 مجبور شدم یواشکی بریزم دور کسی نفهمه

وایی دلم خاست استنبلی باردارم الان میگم مامانم یرام بپزه😁✌🏽

اخ الهی

اره بگو حتما عزیزم نوش جان

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

چلوگوشت. ماهی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخ الهی اره بگو حتما عزیزم نوش جان

قربونت گلم

البته نگی من تنبل هستم خودم نمبپزم غذا یه مشکل برام پیش اومده مشکل زنونه الان فقط دراز کشیدم رو تخت نمیتونم بلند شم

اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎⁦(◍•ᴗ•◍)✧*。⁩⁦
این دفعه امتحان میکنم یه بار کتلت هویج درست کردم افتضاح شد😂 مجبور شدم یواشکی بریزم دور کسی نفهمه

کتلت هویج رو من درست کردم البته باید سیب زمینی هم بزنی یکی دوتا هویج هم بزنی ولی وقتی هویجو رنده کردی باید بهش نمک بزنی بذاری نیم ساعت بمونه بعد فشارش بدی بریزی تو کتلت

قربونت گلم البته نگی من تنبل هستم خودم نمبپزم غذا یه مشکل برام پیش اومده مشکل زنونه الان فقط دراز ک ...

ن اجی این چ حرفیه 

میفهمم خب بارداری سخته

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉