قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده : از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :) دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
این دفعه امتحان میکنم یه بار کتلت هویج درست کردم افتضاح شد😂 مجبور شدم یواشکی بریزم دور کسی نفهمه
کتلت هویج رو من درست کردم البته باید سیب زمینی هم بزنی یکی دوتا هویج هم بزنی ولی وقتی هویجو رنده کردی باید بهش نمک بزنی بذاری نیم ساعت بمونه بعد فشارش بدی بریزی تو کتلت
قربونت گلم البته نگی من تنبل هستم خودم نمبپزم غذا یه مشکل برام پیش اومده مشکل زنونه الان فقط دراز ک ...
ن اجی این چ حرفیه
میفهمم خب بارداری سخته
قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده : از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :) دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉