2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زده ، الکی دعوت میکنه

809 بازدید | 20 پست

اومدیم شهرستان دنبال شوهرم

وقتی تهرانم، با اون حجم مشکلات و تنهاییم یه زنگ هم نمیزنه

منم بهشون اطلاع ندادم امروز میایم شهرستان

فقط به برادرم اس دادم گفتم ، اونم که خبرچینه مامانمه، حتما گفته بهش

الان مامانم زنگ زده ، میگه نیستین! چه خبرا؟! چرا نمیاین؟!!

میمیره بگه رفتین شهرستان؟‌الکی الان دعوت میکنه !

منم هیچی نگفتم ، تا بسوزه 

از عقده ای بازیاش حالم بهم میخوره

میگفتی جایی هستم‌نمیتونم صحبت کنم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مادرا اینجوری هستن دیگه !

کاریش نمیشه کرد ،دلسوز نیستن !

منم خانواده ام اینجوری هستن ،،سال به سال زنگ نمیزنن ببینم مرده ام یا زنده !

چه برسه دعوت و اینا !

سه ماه هم نرم اونجا زنگ نمیزنن بگن بیا،،،

به اونم گفتم اومدیم تهران  دعوا کرد ، دادوبیداد راه انداخت گفت من نمیام هتل  برید خودتو ...

الان هتل هستی؟؟چرا نمیاد؟؟یعنی بعد اینوهمه مدت دلتنگ نشده؟؟پیگیر نشدی ببینی چکار میکنه؟؟

به اونم گفتم اومدیم تهران  دعوا کرد ، دادوبیداد راه انداخت گفت من نمیام هتل  برید خودتو ...

از شهر شما تا شهر شوهرت چند ساعت راهه؟ شوهرت می تونه هر هفته بیاد سر بزنه؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

کاش بهش نمی گفتی دو روز تعقیبش می کردی بعد می گفتی

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"